szállások a Bocelli koncertre

Már ősszel megveszik a jegyekete és lefogllaják a szállásokat a visszajáró vendégek....szerencsére sok szállást találhattok nálam Lajatico zónában mert mi is itt lakunk. Aki egy hétre el tud jönni nyaralással egybekötve annak tudok medencés apartmanházazakat ajánlani, a pár napos kiruccanáshoz pedig egy közeli panziót kell nézni.

Lajatico egy kis falu Volterra mellett alig 800 lakossal, vagyis nincsenek hotelek csak pár kiadó lakás meg 5kmes körzeten belül több vidéki apartmanház medencével. Autó nélkül ide a koncertre vagy ezekbe a házakba eljutni és mozogni szinte kizárt. Alig fél órára van a híres San Gimignano és Volterrat is, ezekről írtam a Toszkánát bemutató menüben, klikk ideA koncert nyár közepén van, tehát a szállások nagy része amúgy is tele van a koncerttől függetlenül. Mivel a jegyeladás októberben megkezdődik sok visszajáró turista foglalja le évről évre a kedvenc házában a kedvenc apartmanját. Aki tehát májusban kezd neki a keresésnek annak kicsit távolabb kell mennie vagy reménykedhet egy lemondás miatt felszabadult apartmanban.

A legközelebbi szállások

A már említett okok miatt aki csak 2-3 éjre akar foglalni annak a Volterrában lévő hoteleket kell megkeresnie ami 25km vagy a másik irányban Casciana Termében körülnézni, ez egy fürdőváros tehát nagyob a választék. San Gimignano is csak 40 perc de Pisa és a tengerparton Cecina is csak 45 perc és Firenze is alig több mint egy óra autóval. A koncertre nincsen tömegközlekedési lehetőség- délután még le lehet jönni egy járatos busszal de éjjel vissza már nincsen semmi- ezért mindenképen szükséges az autó. 

Nézzük a legközelebbi szállásokat vagyis 15kmes körzetben

hetes turnusban szombati hetes turnusban, medencével:

medencés szállások kötelező turnus nélkül

kiadó privát lakások de medence nélkül

  • 1,2kmre vagyis bent Lajatico faluban vannak Anna kiadó lakásai ****, 2 lakás 2/3 hálóval 5-6 főre szombati heti turnusban
  • 1-6km kiadó lakások ***egy kis faluban, több lakás 2-5 főre. Cristina lakása is a faluban van, Riccardoé innen 5kmre
  • 11,5km Laura pincészete*** 2 apartman 2-4 főre

Aki szállást keres és csak tavasszal kezdi el a keresést annak nem sok hely marad, írjatok a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre. Természetesen nem kötelező nálam foglalni szállást, ettől függetlenül nyugodtan írhattok ha kérdésetek vagy gondotok van, és remélem

TALÁLKOZUNK A KONCERTEN!

You have no rights to post comments

mobil

Telefon: +39 331 8508 145