általános infok a 2017es koncerttel kapcsolatban

Infok frisítve! A hagyományos Bocelli koncert Lajaticoban a Teatro del Silenzio szabadtéri színházban 2017 augusztus 3, előtte főpróba aug 2.

A szervező cég még mindig a City Sound-természetesen a nagy hangversenyzenekar és kórus most is kíséri majd a híres tenort.

Lássuk a technikai infokat:

Jegyek:

Aki nem kérte hogy kiküldjék el a jegyet neki vagy most veszi meg (a főpróbára ) az már csak személyesen veheti fel a aug 2-3 du az ideiglenesen felállított jegypénztárban ami La Sterza faluban van mint mindig a nagy körforgalom melletti parkolóban. Itt a Da Pasquino étterem mellett egy cassa/biglietteria felíratú konténerben a fizetést igazoló emaillel és egy személyi igazolvánnyal (útlevél, jogsi) lehet felvenni a jegyeket

aug 2án 14-21,00 között

aug 3án 12,00l 20,15 között

parkolás:

aug 2án nincsen még buszjárat La Sterzából, csak a Poggio al Lupo nevű parkoló használható, du 4kor nyitják meg. Ez a színpad mögötti tarlón kijelölt rész ami Villaggio San Giovanni Valdera faluból közelíthető meg vagyis a 439es útról felkanyarodva Lajatico felé követni a táblákat és forgalomirányítókat. 

aug 3án mindkét parkoló nyitva lesz tehát a La Sterza faluban a da Pasquino étterem melletti tarlón lehet leparkolni majd innen az ingyenes buszokkal eljutni Lajatico központjába ahonnan gyalog lehet megközelíteni a koncert helyszínét. A buszok ingyenesek és folyamatosan mennek a parkoló és a falu között 17 órától ameddig szükséges (akár este 10ig). A faluban minden nyitva van egész nap szieszta nélkül, vagyis boltok, étterem (fix menüvel), kávézók, fagyizók de bent a koncert helyszínén is van két büfé csak ott nagy a sor és drágább. Szintén nyitva van a Poggio al Lupo nevű parkoló du 4től, a színpad mögötti tarlón kijelölt rész ami Villaggio San Giovanni Valdera faluból közelíthető meg vagyis a 439es útról felkanyarodva Lajatico felé követni a táblákat és forgalomirányítókat. Akinek executive jegye van az a 439es útról a La Mandriola felöl tud feljutni a kijelölt parkolóba du4-től, ahol ellenörzik a jegyet és kell a kiküldött spéci karkötő is. A mozgássérültek vagy korlátozottan mozgásképes látogatók akik előre jelezték ezt és kezükben a City Soundtól a visszaigazoló mail szintén ugyanebbe a parkolóba mehetnek saját autóikkal ahonnan mentővel viszik fel őket a koncert helyszínre.

A koncertre a két bejáratot du 6kor nyitják meg, nem érdemes előbb érkezni.

 

 

tds

A koncertre elfogytak a jegyek már karácsonykor de még lehet kapni a főpróbára ami aug 2, egységesen 67 euros áron. A jegyeladást a szokásos www.vivaticket.it weboldalon lehetséges, hitelkártyával

A hivatalos informáciokhoz klikkelj ide.

Minden Bocellivel kapcsolatos cikk, a koncertek és jegyvétel, a szállások és közlekedés megtalálhato a weboldalam blogjában az Andrea Bocelli menüben (klikk a nevére)

You have no rights to post comments

mobil

Telefon: +39 331 8508 145