Teatro del Silenzio 2018

Most egy opera előadásra vár mindenkit Andrea Bocelli a szülőfalujában, a híres Teatro del Silenzio szabadéri színházban. Dátum 2018 julius 28, szombat és július 30 hétfő este

 Ahogy írtam a következő előadás nem a megszokott koncert lesz hanem a 2015ös programhoz hasonlóan egy operát adnak majd elő, díszletekkel. Mégpedig az “ANDREA CHÉNIER”-t Umberto Giordanotól ami Andrea egyik kedvence. A választás nem meglepő hiszen ez volt az első opera amit Bocelli gyerekkorában hallott, ennek az áriáit tanulta meg és énekelte el 8 évesen ami egy kis családi videon is megmaradt. Ekkor dölt el egy életreszóló kapcsolat ami a líricához kötötte és éneklésre sarkalta azután is minden nehézség ellenére. 

A jegyeket csak a vivaticket webodalán és a lajaticoi info irodában a harangtorony alatt lehet megvásárolni. További infok és a fellépők listája a city sound koncertszervező cég weboldalán, klikk ide. A legolcsóbb jegy ára idén a100 eurot súrolja, a legdrágább VIP jegyek az első sorokban a 400 eurot is meghaladják de ez tartalmaz pár extrát is.

A jegyeládáshoz találtok segítséget, meg szállásajánlatokat és hasznos információkat a parkolással kapcsolatban is a Bocelli-s menüben, klikk ide.

 

You have no rights to post comments

mobil

Telefon: +39 331 8508 145