Idegenvezetés magyarul

Firenzében és több toszkán városban is lehet magyar idegenvezetést kérni, profi itt élő magyarok vezetésével. 

Aki először látogat Firenzébe és az utikönyvek helyett/mellett szeretne magyar idegenvezetésen részt venni az keresheti Kingát, aki hivatalos engedéllyel is rendelkezik- ez nagyon fontos ugye!! Kinga itt él olasz férjével és két fiával és nagyon régóta vezet magyar csoportokat. A legapróbb részletekig ismeri a várost és történelmét és ajánl nektek boltot, éttermet és mesél nektek olyat is ami az utikönyvből kimarad. A pontos programot egyénileg lehet összeállítani, elég írni neki egy emailt és lelevelezni vele a részleteket. Természetesen nem csak Firenzében, hanem környékén is pl Vinciben vagy Fiesolében is vezethet de már Pisában vagy Sienában nem mert az olasz indegevezetői engedély egy városra és közigazgatási területére vonatkozik.

Természetesen megpróbáljuk összehozni a párokat hogy 10-15 főt mehessen együtt ami ugye költséghatékony és szerintem érdekesebb is de sajnos elég gyakran előfordul hogy valaki közben lemondja vagy nem ér oda időben. Egyszerre maximum 30fős csoportot vihet, az Uffiziben, Akadémiában és más múzeumokban is folytathat vezetést. Természetesen mindenkinek magának kell kifizetnie a belépőket (nincs benne a vezetés árában), és a foglalásért járó plusz költséget is hogy ne kelljen sorbanállással tölteni az időt. Éppen ezért kell időben megbeszélni vele mert le kell foglalni a helyeket a múzeumokba- főleg ha Húsvétkor vagy más sátoros ünnepen jöttök. 

magyar idegenvezetési árak Firenzében Kingával

  • ​csak Uffizi kb 2-2,5 órás vezetés 100 euro
  • 3 órás városnézés 130 euro
  • 4 órás városnézés 160 euro
  • 6 órás városnézés 250 euro (akár két részben, ebédszünettel is)

Info / foglalás : további információért vagy időpontegyeztetés miatt írjatok időben vagyis legalább 2 héttel érkezés előtt Kingának emailt Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  vagy sürgős esetekre mobilja +39  3480387519 de inkább smsben mint telefonon mert ha vezet akkor nem veheti fel ugye. Természetesen több idegenvezető is van Firenzében meg persze mások Pisában vagy Sienában, akinek kell infoazírjon mailt és segítek- Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 

 

Idegenvezetés Évával

Ő is nagyon régóta él Toszkánában és sokszor küldük hozzá utazókat. A weboldala  tartalmaz több programajánlatot és írhattok neki emailt is a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre, telefonszáma +39 328 7217096. Itt is úgy működik hogy ha több embert össze tudunk hozni ugyanarra a napra akkor több felé oszlik. Éva is nyaral majd augusztus első két hetében tehát akkor nem tud vezetni (2018 )

  • egy óra 40 euro, minimum 2 órára lehet jelentkezni

Akit érdekel egy lazább, gasztró témájú kirándulás pl a helyi termelőkhöz, fotos túra vagy tésztagyúrásra vagy zarándokok útján gyalogolna az erdőben/mezőn az nézzen körül a Fakultatív menüben a weboldalon- klikk ide. Az általam szervezett kirándulásokat is megtaláljátok a naptáromban, klikk ide

Hozzászólások   

0 #1 Viki 2017-05-29 13:41
2017
Szia Kedves Viki!

Ne haragudj, hogy csak ilyen sokára írok, sajnos mióta hazajöttünk, csak dolgozunk....☺
Így utólag is szeretném megköszönni Neked a sok-sok segítséget, a szervezést, a biztonság érzetet! Nagyon sokat emlegetünk..
A szállásunk Matteonál szuper volt, nagyon kedvesek, készségesek voltak. Firenze gyönyörű, természetesen mi is beleestünk abba a hibába, hogy nem hittük el, három nap kevés lesz... (ezért októberben vissza is megyünk - jelezni fogom, mikor!☺)
Firenzében Kingával töltöttünk egy napot. Nagyon jó volt, Kinga mindent elmondott, élvezet volt hallgatni!!!

Még egyszer köszönjük!

Üdv
Anna és Gábor

You have no rights to post comments

mobil

Telefon: +39 331 8508 145