Tésztagyúrás Rékával

Egy tűzről pattant magyar lányzó aki Toszkánába költözött és mindent tud a pastákról, lisztek-formák-ízek-szószok témában. Szeptember 20ig

A híres etruszk város, Volterra hozzánk is csak fél óra ezért sokat járok ide, imádom a kilátást innen fentről és a magas kőházak közötti szűk utcákat kis boltjaival. Igazi középkori hangulata miatt egyre népszerűbb de mégis kisvárosias, mintha megállt volna az idő 500 éve. Réka egyre népszerűbb lett 2018ban ezekkel a tésztás óráival, de október 1től már nem tartja ezeket, viszont reméljük 2019ben is sokan jöttök majd hozzá

Egy helyi magyar, Réka kalauzolásával sajátíthatjátok el az olasz tészták készítésének fortélyait. Ügyvédből vált a bio ételek kedvelőjévé, szakáccsá és tészta-tudorrá és most is minden nap készíti az étteremnek a megszokott tésztákat de folyamatosan utazgat hogy új formákat, technikákat sajátítson el. A toszkán pici ( piccsi ) és pappardelle mellett a spenótos-ricottás raviolit is lépésrôl lépésre együtt varázsoljátok az asztalra. Előzetes egyeztetés alapján más tésztákról is tanulhattok, így orecchiette, gnocchi, gnudi, spaghetti alla chitarra, corzetti....

A kurzust egy könnyed ebéd vagy ebéd/vacsora követi, amelynek keretében az általatok készített háromféle tésztát az azokhoz illő, egy-egy tradicionális szósszal kóstoljátok meg egy pohár helyi bor kíséretében, kb 4 ürás program max 10 főnek. A részleteket és árakat a télen frissítjük új helyszínnel

További információkért és időpontokért az alábbi elérhetôségeken keressétek Rékát- emailcíme Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ( esetleg telefonon +36303930101 )

You have no rights to post comments

mobil

Telefon: +39 331 8508 145