Idegenvezetés magyarul Firenzében

Toszkána legfontosabb városa Firenze és ott is az Uffizi képtár talán. Aki nem akar elveszni a látnivalók között annak ajánlom hogy nevezzen be egy profi idegenvezetésre magyarul.  A belvárosi séta és az Uffizi képtár a legkedveltebb program de személyre szabott ajánlatai vannak, haladóknak is.

Aki először látogat Firenzébe és az utikönyvek helyett/mellett szeretne magyar idegenvezetésen részt venni az keresheti Kingát, aki hivatalos engedéllyel is rendelkezik- ez nagyon fontos ugye!! Kinga itt él olasz férjével és két fiával és nagyon régóta vezet magyar csoportokat. A legapróbb részletekig ismeri a várost és történelmét és ajánl nektek boltot, éttermet és mesél nektek olyat is ami az utikönyvből kimarad. A pontos programot egyénileg lehet összeállítani, elég írni neki egy emailt és lelevelezni vele a részleteket. Természetesen nem csak Firenzében, hanem környékén is pl Vinciben vagy Fiesolében is vezethet de már Pisában vagy Sienában nem mert az olasz indegevezetői engedély egy városra és közigazgatási területére vonatkozik.

Természetesen megpróbáljuk összehozni a párokat hogy 10-15 főt mehessen együtt ami ugye költséghatékony és szerintem érdekesebb is de sajnos elég gyakran előfordul hogy valaki közben lemondja vagy nem ér oda időben. Egyszerre maximum 30fős csoportot vihet, az Uffiziben, Akadémiában és más múzeumokban is folytathat vezetést. Természetesen mindenkinek magának kell kifizetnie a belépőket (nincs benne a vezetés árában), és a foglalásért járó plusz költséget is hogy ne kelljen sorbanállással tölteni az időt. Éppen ezért kell időben megbeszélni vele mert le kell foglalni a helyeket a múzeumokba- főleg ha Húsvétkor vagy más sátoros ünnepen jöttök. 

magyar idegenvezetési árak Firenzében Kingával

  • ​csak Uffizi kb 2-2,5 órás vezetés 100 euro
  • 3 órás városnézés 130 euro
  • 4 órás városnézés 160 euro
  • 6 órás városnézés 250 euro (akár két részben, ebédszünettel is)

Info / foglalás : további információért vagy időpontegyeztetés miatt írjatok időben vagyis legalább 2 héttel érkezés előtt Kingának emailt Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  vagy sürgős esetekre mobilja +39  3480387519 de inkább smsben mint telefonon mert ha vezet akkor nem veheti fel ugye. Természetesen több idegenvezető is van Firenzében meg persze mások Pisában vagy Sienában, akinek kell infoazírjon mailt és segítek- Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 

 

Idegenvezetés Évával

Ő is nagyon régóta él Toszkánában és sokszor küldük hozzá utazókat. A weboldala  tartalmaz több programajánlatot és írhattok neki emailt is a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre, telefonszáma +39 328 7217096. Itt is úgy működik hogy ha több embert össze tudunk hozni ugyanarra a napra akkor több felé oszlik. Éva is nyaral majd augusztus első két hetében tehát akkor nem tud vezetni (2018 )

  • egy óra 40 euro, minimum 2 órára lehet jelentkezni

Akit érdekel egy lazább, gasztró témájú kirándulás pl a helyi termelőkhöz, fotos túra vagy tésztagyúrásra vagy zarándokok útján gyalogolna az erdőben/mezőn az nézzen körül a Fakultatív menüben a weboldalon- klikk ide. Az általam szervezett kirándulásokat is megtaláljátok a naptáromban, klikk ide

contentmap_plugin

Hozzászólások   

+2 #1 Rekavicky 2015-09-26 22:19
2015ös mail
..... A Firenzei városnézés Kingával tökéletes volt. 4 óra alatt
tulajdonképpen csak megkapargattuk a város történelmét, de ez is tele volt feledhetetlen élménnyel, látvánnyal. Kinga aranyos, jól tájékozott. Amit végigjártunk vele, az töredéke a lehetőségnek, de a nyári forróság így is erősen kifárasztott minket. Az utcák, a boltocskák, tornyok, műemlékek, házak, az Uffizi mind hihetetlen
látványosak, és Kinga sztorijaival emlékezetesek is lettek. Parkolni a Stazione di Santa Maria Novella alatt érdemes. Van bőven hely, és a kirándulás végén hűvösebb autóba lehet beszállni. Fizetni kell érte? Igen, de még mindig olcsóbb, mint a tilos helyen történt parkolás után visszaszerezni a kocsit. Tényleg pár lépés csak a belváros.

A nagy nyári meleg valóban nem alkalmas hosszabb sétákra, mert ebben az időben jobb tengerparton pihenni. A szárazföldön 40 fok körül volt a hőmérséklet, de a tengerparton kellemes 30-32 fok volt....

You have no rights to post comments

mobil

Telefon: +39 331 8508 145