Riccardo ikervillái**** 2017től

Két modern berendezésű villa, saját medencével 6 szobával kisebb társaságoknak Toscana régio középső részén. 

2018es hetes árak 10/12 főre 1.600 - 4.300 euro között

Volterra közelében van Lajatico a régio középső részén, ahol a tipikus toszkán lankákat és ciprussorokat láthatjátok mindenfelé, kőházakkal. Mi is itt élünk de ideális azoknak is akik csillagtúrázni akarnak mert a főbb létniavlók egy órán belül vannak (autóval). A közeli pici falu szűk utcáin álló házak középkoriak, többnyire eredeti kőfallal, a hangulat és a kilátás mennyei. A faluban talán 200an laknak, de van egy templom, kávézó, egy kisbolt, bankautomata és egy kis étterem bár ez nem mindig van nyitva. Mögötte egy erdő van ahova a helyiek előszeretettel járnak ősszel gombászni és vadászni, októberben pedig gesztenyefesztivált tartanak a faluban. Erről a részről olvashattok bővebben a régiós bemutatóban, klikk ide.

A munkákat 2017 májusban fejezték be ezért a kert még nagyon friss, a növényzet még nem kifejlett de a locsolórendszer ezen is segít. Persze előnye is van annak hogy most nyílt, hiszen minden berendezés, bútor teljesen új, és még nem annyira foglalt mint egy régóta működő ház. Ez is dombtetőn van tehát csak autóval rendelkezőknek ajánlott.

Riccardo, a tulajdonos nagy fába vágta a fejszéjét mert a faluhoz közeli dombtetőn 3 épületet építettek fel illetve részben újjá. Ebből az egyikben 5 apartman van (ezek szerintem drágák), a másik két ház villaként funkcionál tehát csak egyben adják ki. Ezek mindegyikében van 6 hálószoba, nagy konyha, nappali és saját medence, kertrász. Talán a képeken nem tűnik ki de kiemelném hogy a burokolatok, bútorok nagyon igényesek és felszereltség terén szinte versenytárs nélküli házakról van szó, bár nem a klasszikus toszkán rusztikus stílust követték. Mindegyik ház mellett van árnyas kinti asztal is 12 főre, be lehet parkolni az adott udvarba.

Mindegyik házat saját kapun közelíthetjük meg, sövénnyel elválasztott kertjük van és saját medencéjük, nem is akármilyen. Mindegyiknek van a medence oldalában egy kisebb, gyerekmedencéje is, mellette napágyakkal, napernyőkkel.

Mindkét házban egy nagy nappali van a földszinten, konyhával és étkező résszel, van mosógép, mosogatógép és nagy hűtő. A nappaliban van egy nagy Tv, de minden hálószobában is van egy kisebb, minden légkondicionált. Mindegyikben van 6 hálószoba és 6 fürdőszoba, mindegyikben zuhanykabin van. A pontos beosztás:

Villa Ludivica 310m2 12fős- A sorban az első, a nagy nappali mellett egy kisebb is van a földszinten, konyha, étkezőasztal. Lent van egy fürdőszoba, mellette a kamra mosógéppel és 3 hálószoba 2 fürdőszobával, az emeleten pedig még 3 hálószoba mindegyik saját fürdővel. Mindegyik szoba franciaágyas (160centi széles matracokkal) tehát 6párnak ideális. Medence, kerti asztal árnyékos tető alatt, internet ami kint és bent is kitűnően működik. A szobák is légkondicionáltak egyenként, mindegyikben van tv külföldi adókkal.

Villa Marina 260m2 10/12fős - A sorban a második épület: a földszinten van egy nagy nappali étkező résszel és konyhapulttal, fördővel. Lent van még 2 szoba, az egyik franciaágyas a másikban másfél személyes ágy van (120 centi széles matraccal) és egy közös fürdő . Az emeleten szintén van egy franciágyas háló és egy másik ilyen keskenyebb ággyal, közös fürdővel. Aztán van egy másik franciágyas szoba saját fürdővel, egy keskenyebb szoba emeletes ággyal 2 főre saját fürdővel. Medence, kerti asztal árnyékos tető alatt, internet ami kint és bent is kitűnően működik. A szobák is légkondicionáltak egyenként, mindegyikben van tv külföldi adókkal.

egyéb: a nagyobb medence mindegyiknél 5x10 méteres, mélysége 110centi, az oldalsó  gyerekmedence 2x5m és 50 centi mély. A tulajdonos nem lakik helyben de Elisa segyt neki, őt találjátok majd itt érkezéskor és telefonon bármikor elérhetőek. A tulajdonos nem beszél csak olaszul de Elisa angolul is. Nicnsen ellátásra lehetőség helyben (reggeli, vacsora).

2018as házárak 

 

euroban május 18ig máj.19-júni.29 júni.30-aug .24

végső
takarítás

  szept. 22től aug.25-szept.21    
  napi heti napi heti napi heti heti
villa 10 főre 229 1.600 379 2.650 nem 3.950 15eu/fő
villa 12 főre 279 1.950 436 3.050 nem 4.300 15eu/fő

Az árak egy hétre, vagyis 7éjre vonatkoznak szombati érkezéssel és elutazással, főszezonon kívül esetleg ettől eltérően min 3/5 éjre. Tartalmazza a közműveket mint vízet, villanyt, internet wifi stb. Külön fizetendő a végső takarításra és törölközőkre és huzatokra fejenként 25 euro és kérnek kauciót is érkezéskor amit visszaadnak elutazás előtt ha minden rendben van. Kérésre bekapcsolják a fűtést vagy légkondicionálót, ezt külön kell fizetni, minden kw 0,50 euroba kerül. Babaágyat lehet kérni 20 euroért. Kutyát lehet hozni 50 euros felár ellenében - max 1 kutya házanként.

Nem lehet a házakba több személyt elhelyezni mint 10/12fő! A medencét csak az adott ház vendégei használhatják. Mindenkinek be kell tartania a békés egymás mellett élés szabályait tehát nem szabad zavarni a többi nyaralót.

Foglalás/lemondás: Az villát % előleg befizetésével lehet lefoglalni, amit banki utalással lehet nekik elküldeni. A hátralevő 75%ot 6 héttel érkezés előtt kell ugyanígy elküldeni neki. Aki lemondja a foglalást kevesebb, mint egy hónappal az érkezés előtt az elveszíti az előleget, csak akkor nem, ha talál vagy találunk helyette valakit. Emailben az új Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. emailcímen lehet érdeklődni magyarul Vikinél. A foglalásnak nincsen plusz költsége.

Orciatico 2,5km, Lajatico 10km, Volterra 15km, San Gimignano 30km, tenger Cecinánál 42km, Pisa 55km, Siena 70kmFirenze 85km, 

Hasonló medencés villákat találsz még a weboldalon, klikk ide.

You have no rights to post comments

mobil

Telefon: +39 331 8508 145