Riccardo ikervillái**** Új 2017re!!

Két modern berendezésű villa, saját medencével 6 szobával kisebb társaságoknak Toscana régio középső részén. 

2017es hetes árak 12 főre 1.900től 4.700 euro helyett 3.700 euroig

2017ben mindkét ház foglalt aug 19-szept 2 között

Volterra közelében van Lajatico a régio középső részén és ehhez a faluhoz tartozik egy még kisebb település, Orciatico (5kmre). A szűk utcákon álló házak középkoriak, többnyire eredeti kőfallal és fagerendákkal a tető alatt, a hangulat és a kilátás mennyei. A faluban talán 200an laknak, de van egy templom, kávézó, egy kisbolt, bankautomata és egy kis étterem bár ez nem mindig van nyitva. Mögötte egy erdő van ahova a helyiek előszeretettel járnak ősszel gombászni és vadászni, októberben pedig gesztenyefesztivált tartanak a faluban. Erről a részről olvashattok bővebben a régiós bemutatóban, klikk ide.

A munkákat májusban fejezték be ezért a kert még nagyon friss, de folyamatosan locsolják hogy megmaradjon a szép gyep és a fák, bokrok is terebélyesedjenek. Ennek persze előnye is van, vagyis minden berendezés, bútor teljesen új.

Riccardo, a tulajdonos nagy fába vágta a fejszéjét mert a faluhoz közeli dombtetőn 3 épületet építettek fel illetve részben újjá. Ebből az egyikben apartmanok vannak, de a másik kettő villaként funkcionál vagyis egyben adják ki, mindengyik 6 szobával, nagy konyhával, nappalival és saját medencével. Talán a képeken nem tűnik ki de kiemelném hogy a burokolatok, bútorok nagyon igényesek és felszereltség terén szinte versenytárs nélküli házakról van szó, bár nem a klasszikus toszkán rusztikus stílust követték. Mindegyik ház mellett van árnyas kinti asztal is 12 főre, be lehet parkolni az adott udvarba.

Mindegyik házat saját kapun közelíthetjük meg, sövénnyel elválasztott kertjük van és saját medencéjük, nem is akármilyen. Mindegyiknek van a medence oldalában egy kisebb, gyerekmedencéje is, mellette napágyakkal, napernyőkkel.

Mindkét házban egy nagy nappali van a földszinten, konyhával és étkező résszel, van mosógép, mosogatógép és nagy hűtő. A nappaliban van egy nagy Tv, de minden hálószobában is van egy kisebb, minden légkondicionált. Mindegyikben van 6 hálószoba és 6 fürdőszoba, mindegyikben zuhanykabin van. A pontos beosztás:

Villa Ludivica 310m2 12fős- A sorban az első, a nagy nappali mellett egy kisebb is van a földszinten, konyha, étkezőasztal. Lent van egy fürdőszoba, mellette a kamra mosógéppel és 3 hálószoba 2 fürdőszobával, az emeleten pedig még 3 hálószoba mindegyik saját fürdővel. Mindegyik szoba franciaágyas (160centi széles matracokkal) tehát 6párnak ideális.

Villa Marina 260m2 10/12fős - A sorban a második épület, a nagy nappali mellett van konyha, étkezőasztal, egy fürdőszoba. Lent van még 2 szoba, az egyik franciaágyas a másikban másfél személyes ágy van (120 centi széles matraccal) és egy közös fürdő. Az emeleten szintén van egy franciágyas háló és egy másik ilyen keskenyebb ággyal, közös fürdővel. Aztán van egy másik franciágyas szoba saját fürdővel, egy keskenyebb szoba emeletes ággyal 2 főre saját fürdővel.

egyéb: a nagymedence 5x10 méteres, mélysége 110centi, a gyerekmedence 2x5m és 50 centi mély. A tulajdonos nem lakik helyben de a fiait találjátok majd itt érkezéskor és telefonon bármikor elérhetőek. A tualjdonos nem ebszél csak olaszul de  fiai angolul is. Nicnsen ellátásra lehetőség (reggeli, vacsora).

2017es heti bevezető házárak 10fős/12fős villára

2017ben mindkét ház foglalt aug 19-szept 2 között

  • máj. 27ig és szept 2től                                             1.500-1.900 euro
  • máj27től júli8ig és aug 19től szept 2ig                        2.500-2.900 euro
  • július 8 és aug 19 között                          4.700 euro helyett 3.200-3.700 euro

Az árak egy hétre, vagyis 7éjre vonatkoznak szombati érkezéssel és elutazással, főszezonon kívül esetleg ettől eltérően min 4 éjre (árak kérésre). Tartalmazza az ágyneműhuzatokat és törölközőket is benti használatra, az adókat, vízet, villanyt, interenet wifi stb. Külön fizetendő a végső takarításra 100-150 euro (személyek számától függően) és kérnek kauciót is érkezéskor amit visszaadnak elutazás előtt ha minden rendben van. Kérésre bekapcsolják a fűtést vagy légkondicionálót, ezt külön kell fizetni, minden kw energia 0,35 euroba kerül. 

Nem lehet a házakba több személyt elhelyezni mint 12fő! A medence csak az adott ház vendégeinek használható. Mindenkinek be kell tartania a békés egymás mellett élés szabályait tehát nem szabad zavarni a többi nyaralót.

Foglalás/lemondás: Az villát 25% előleg befizetésével lehet lefoglalni, amit banki utalással lehet nekik elküldeni. A hátralevő 75%ot 6 héttel érkezés előtt kell ugyanígy elküldeni neki. Aki lemondja a foglalást kevesebb, mint egy hónappal az érkezés előtt az elveszíti az előleget, csak akkor nem, ha talál vagy találunk helyette valakit. Emailben az új Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. emailcímen lehet érdeklődni magyarul Vikinél. A foglalásnak nincsen plusz költsége.

Orciatico 2,5km, Lajatico 10km, Volterra 15km, San Gimignano 30km, tenger Cecinánál 42km, Pisa 55km, Siena 70kmFirenze 85km, 

Hasonló medencés villákat találsz még a weboldalon, klikk ide.

You have no rights to post comments

mobil

Telefon: +39 331 8508 145