A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Ízes Italia

Egy havi magazin, magyarul, kis formátumban, ami pont belefér a kézitáskába is- a receptek mellett sok helyi étel, ital, termelők és persze rengeteg info az adott olasz régiórol. A 2012 júliusi szám Toszkánáról szól, jobb mint egy utikönyv!!

A facebookos oldalunkon ezt a toszkán számot  osztogattam ajándékba nyáron majd karácsonykor 2012 év végén és aztán 2013 végén a Szicilia és karácsonyi számot is. Általában a törzsutasok és emelett 100 szerencsés és gyors jelentkezőnek érkezett a postával az újság.Nagyon kedvelt és akinek tetszett most megveheti az összes számot vagy bármelyiket az archivumból. Sajnos közben végére értek a 20 régiónak és pár vegyes szám után megszünt hiszen feladatát teljesítette. A weboldaluk és facebookos oldaluk azót is él.

A toszkán számba én is írtam pár cikket, pl Andrea Bocelliről de szerintem a receptek is isteniek és hitelesek!!! Az ára 245 forint csak, megveheted az újságosoknál vagy keresd a Mobil Kft kiadót a 1-239 0822 vagy 30 466 3463 mobilon Mártánál. A régebbi számokat is kiküldik az érdeklődőknek, nekem megvan majdnem mind :)

 

 

You have no rights to post comments

mobil

Telefon: +39 331 8508 145