A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Idegenvezetés magyarul

Firenzében és több toszkán városban is lehet magyar idegenvezetést kérni, profi itt élő magyarokkal 

Szerencsére vannak magyar idegenvezetők akik itt élnek és hivatalos engedéllyel meg persze óriási tudással várják az érdeklődőket hogy magyarul meséljenek. Az idegenvezetés lehet 2 vagy akár 6 órás is, akár csak séta vagy múzeumok meglátogatása is igény szerint- ez utóbbi esetben a jegyek ára mindig külön számolandó sőt mivel nincsen idő 2 órákat sorban ácsorogni az előre foglalás esetleges plusz költségeit is. Ezeket a muzeumos menüben találjátok, klikk ide. A lányok elérhetőségeit megadom nektek mert közvetlenül velük kell megbeszélnetek egy időpontot ami mindenkinek megfelel és a programot amit szeretnétek csinálni. Aki relatíve rugalmas és szeretne kicsit faragni a költségeken az csatlakozhat más érdeklődőkhöz de max 20 főt tudnak vinni a lányok egyszerre. Időben írjatok nekik akár hónapokkal korábban mert ünnepek idején mint a Húsvét, május 1, október 23 vagy július,hamar betelik a naptárjuk!

Kinga már több évtizede él itt olasz férjével és két fiával és rutinosan vezet magyar csoportokat Firenzében. A legapróbb részletekig ismeri a várost és történelmét és mesél nektek olyanokat is ami az utikönyvből kimarad. További információért nézzétek meg a weboldalát http://firenzeiutazas.hu/main.php vagy időpontegyeztetés miatt írjatok emailt   vagy sürgős esetekre a mobilja +39  3480387519 de inkább smsben mint telefonon mert ha dolgozik akkor nem veheti fel ugye.  

  • csak Uffizi (kb2/2,5 óra) 120 euro
  • 3 órás firenzei városnézés 150 euro
  • 6 órás városnézés 250 euro 

Éva  is régóta él itt és sokan járnak hozzá vissza több év távlatából is. A klasszikus Uffizi mellett személyreszabott programot is lehet kérni - minimum 2 órára lehet jelentkezni. Éva is vállal más városban idegenvezetést 2-2,5 órás időtartamra A weboldala vagyis a Firenze látnivalók tartalmaz több programajánlatot és írhattok neki emailt a  címre, telefonszáma +39 328 7217096 . 

  • 2 órás firenzei idegenvezetés 120 euro
  • 3 órás firenzei 150 euro
  • más városban 2/2,5 óra 160 euro

Eszter az újak energiájával robbant be pár éve és a klasszikus túrákon kívül lehet vele menni piacra, aranyműveshez, kávépörkölésre vagy az ARno folyón csónakázásra. Barátoknak érdekes túrákat talál ki akár fotósunkkal, Perőcsényi Évával együttműködve (pl csapatépítő túrákat). Egyébként megy Sienába , San Gimignanoba és rendszeresen csinálja a Lucca-Pistoia túrát is azoknak akik valami újra vágynak. Weboldala hellofirenze, de elérhetitek őt a facebookos oldalon- klikk ide vagy emailben az   címen. 

  • idegenvezetés 2 óra 140 euro
  • 4 órás vezetés 280 euro

Patricia  amég gyerekként került ki Toszkánába ahol az egyetem után idegenvezetőként is levizsgázott és 2014 óta magyaroknak is megmutatja Siena és a környék szépségeit. Fő munkaként a Chianti rész egyik városkájában dolgozik a turisztikai információs irodában, Castellina in Chianti-ban. Részletek hamarosan, addig is elérhető mobilján a  +39 3397387970 számon vagy emailben a 

   

Akit érdekel egy lazább, gasztró témájú kirándulás az jöhet velem is pl a helyi termelőkhöz hiszen minden héten megyünk a sajt-olívaolaj-bor körre és Bocelli szülőfaluját is megnézzük- infokhoz klikk ide. Aztán megyünk a Cinque terrére is kocsival de alapvetően hajókázni- infokhoz. meg idén már hajózgatnék Elbán és Livornoban is, aztán Évával lehet menni fotos túrára vagy Rékával tésztagyúrásra , ezekről a Fakultatív menüben a weboldalon- klikk ide

Hozzászólások   

0 #1 Viki 2017-05-29 15:41
2017
Szia Kedves Viki!

Ne haragudj, hogy csak ilyen sokára írok, sajnos mióta hazajöttünk, csak dolgozunk....☺
Így utólag is szeretném megköszönni Neked a sok-sok segítséget, a szervezést, a biztonság érzetet! Nagyon sokat emlegetünk..
A szállásunk Matteonál szuper volt, nagyon kedvesek, készségesek voltak. Firenze gyönyörű, természetesen mi is beleestünk abba a hibába, hogy nem hittük el, három nap kevés lesz... (ezért októberben vissza is megyünk - jelezni fogom, mikor!☺)
Firenzében Kingával töltöttünk egy napot. Nagyon jó volt, Kinga mindent elmondott, élvezet volt hallgatni!!!

Még egyszer köszönjük!

Üdv
Anna és Gábor

You have no rights to post comments

mobil

Telefon: +39 331 8508 145