A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Hogyan szerezhetünk jegyet a Bocelli koncertre?

Nem is olyan nehéz csak egy számítógép kell internet kapcsolattal, egy hitelkártya és jó ha valaki olaszul is tud, de ha mégsem akkor itt talál segítséget. A jegyeket általában ősszel kezdik el árulni a következő évi koncertre tehát 8-9 hónappal előre. Tavasszal már sajnos nincsen hely rá csak esetleg visszamondás esetén kerülnek jegyek elő

frissítve 2023 márc

A koncertnek nincsen fix időpontja, minden évben máskor van, az utóbbi évelben július végén végén rendezik. A jegyeket októberben kezdik el árulni általában de karácsonyra elfogynak. Aztán már csak az utolsó sorokba lehet kapni számozatlan vagyis nem helyre szóló jegyeket. Volt többször hogy egy második dátumot is hozzátettek ami lehet teljesen más előadás vagy ugyanaz ismétlődik (2018). A pontos programot és meghívott énekeseket, feléépőket a www.citysound.com weboldalon találhatjátok meg mindig.

A jegyeket már több éve csak a www.vivaticket.it weboldalon lehet megvenni közvetlenül a koncert rendező cégtől. hitelkártyával. CSAK EZEN AZ OLDALON LEHETSZ BIZTOS BENNE HOGY VALÓBAN ÉRVÉNYES JEGYET KAPSZ AZ EREDETI ÁRON (nem más oldalak közvetítői díjával megemelve esetleg hamis jegyet.) A faluban is van egy információs iroda és ott is árulnak jegyeket de ehhez személyesen kell megjelennetek és kp-ban fizetni. A jegyek általában 117 - 530 euro közötti áron kaphatók, kategóriától függően, plusz a prevendita vagyis jutalék. Nem foglalkozom jegyeládással tehát ne nekem írjatok hanem a weboldalon vegyétek meg.

Mielőtt leültök a gép elé készítsétek ki a hitelkártyátokat vagyis a domornyomásos kártyát VISA vagy MASTERCARD logóval. Mielött nekiálltok érdemes beregisztrálni és amikor megjött az email hogy rendben akkor ezekkel az adatokkal (user és jelszó) belépni az oldalon. 

Vegyünk együtt jegyet!  A weboldal évekig csak olaszul létezett de most már angolul is működik, de azért érdemes egy olaszul beszélő ismerőssel együtt foglalni mert én nem állhatok mellettetek sajnos abban a pillanatban, és gyorsan kell dönteni. Üsd be a szervező cég vagyis a Fourone új weboldalát  ami a CitySound és itt találhatsz infokat is meg a jegyvásárláshoz a linket is : Teatro del Silenzio menü, ahonnan átdobnak a www.vivaticket.it weboldalra.

1, Elsőként érdemes regisztrálni mert annélkül úgysem enged majd tovább egy bizonyos ponttól tehát aki előre regisztrál (majd visszaigazolja a mailt is ) és ezekkel az adatokkal lép be az oldalra aztán annak késöbb emiatt nem kell megszakítania a jegyvásárlást.

2, Kerresd meg a koncertet a weboldalon (üsdd be a keresőbe hogy Teatro del Silenzio vagy Bocelli). Lehet hogy már csak a főpróbára van hely tavasszal ami prova generale és olcsóbb

3, Klikklej az 'Aquista' gombra és a következő oldalon autómatikusan a még megvásárolható kategoriák jönnek ki, a posti disponibili mutatja hogy egy adott kategóriából hány darab van még. A betelt kategoriákat nem mutatja már.

4, Választhatsz itt is , ez automatikusan választja ki a helyet de jobban jársz ha kissé jobbra  a SELEZIONE MANUALE DEL POSTO fülecskére klikkelsz mert így átdob a nézőtér alaprajzára, ahol a színek az árkategóriákat jelölik és magad is választhatsz ülőhelyet azokból ami szabad egyszerűn ráklikkelve a székekre.

A Tribuna a legolcsóbb, ezek részben non numerati vagyis nem számozott helyek, mindenki oda ül majd ahol helyet talál. Az executive a legdrágább a színpad előtti sorokban, ez már 400 euro körüli áron van de általában nincsen mert ezek fogynak el legkorábban. A lényeg hogy ráklikkelsz a kiválasztott jegykategoria színes részének jobb oldalára és máris bent vagy a helyválasztásnál. Vigyázz mert minden kategoriában több blokk is van annál amit elsőre látsz, ezeket az 'Area' sorban tudod megvaltoztatni ha a nyilra klikkelsz és tudod görgetni felfelé és lefelé változtatva blokkot és akár kategóriát. A kék helyek az üresek, a szürkék már elkeltek vagy egyelőre nem megvásárolhatók : válaszd ki ahova ülni akarsz és a kurzorral menj rá és klikkelj, pirosra változik a hely. Aztán klikkelj a szürke 'aggiungi carrello' gombra és máris láthatod hogy milyen jegyeket választottál és tettél bele a képzeletbeli kosárba.

5, Klikkelj az 'aquista biglietti selezionati' gombra, aztán a bent vagy a személyes adatoknál -töltsd ki a piros csillagos részeket - név, email, cím, csak gyorsan mert ha túlléped a megadott időt akkor  újra kell kezdened az egészet. A lap végén eldöntheted hogy ott veszed át helyben vagyis Lajaticoban a jegyirodában (La Sterza) a koncert napján vagy előre kéred postán otthonra.

6, Aztán klikkelj az 'aquista biglietti' és máris beírhatod a hitelkártya adatait ( név, szám, lejárat ideje és a hátsó oldali biztonsági kód)

7, majd a conferma gombra klikkelj és kész is

Aztán kapsz egy emailt tőlük de ez nem jegy, csak a vásárlást igazolja és mindenképpen kellenek majd az igazi jegyek is a bejáratnál, annélkül nem mehetsz be!!!! Ha a postán kiküldést kérted akkor megjön majd levélben. Ha ott kell átvenned akkkor a koncert napján általában délután és nem előbb lehet majd átvenni az ideiglenes kasszánál amit az utóbbi években La Sterzában találtok a Bocelli kávézó/étterem mellett, ez 3,5km Lajatico előtt. Erről a koncerttel kapcsolatos infoknál írtam, klikk ide

AMENNYIBEN NEM SIKERÜL ÍRJ NEKIK EMAILT:    és Sabrina megadja a fizetési opciokat és a jegyet nála felvehetitek!

Kezdés: sajnos a sok autó és forgalmi dugo meg parkolási manőver miatt szinte mindig 9 után kezdődik csak a koncert és simán eltart éjfélig. 

Ha bárkinek kérdése lenne még az írjon nekem mail a  emailcímre és megpróbálok mindenre választ találni. Én minden évben ott vagyok a színfalak mögött vagy a gadget pultnál.. 

contentmap_plugin

You have no rights to post comments

mobil

Telefon: +39 331 8508 145