A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Teatro del Silenzio 2022

Megvan a 2022es koncert időpontja! Mindenkit vár Andrea Bocelli a szülőfalujában, a híres Teatro del Silenzio szabadéri színházban. 

2021 szeptember 30

A 2020as koncerteket a pandémia miatt elhalasztották 2021re amit aztán szerencsére meg tudtak tartani bár kevesebb nézővel. Az elmúlt két év nehéz volt a kultúra szempontjából, de remélhetőleg a 2022es év egy újraindulás lesz- ezt mondta Bocelli az új dátum bejelentésekor. Részletek olaszul, angolul a City Sound Milano weboldalán vagyis klikk ide. 

A jegyeket hivatalosan a VIVATICKETt webodalán lehet megvásárolni, csak itt vegyétek meg, a többi weboldal pl viagogo drágábban árulja ezeket. A jegyeket megvehetitek on-line hitelkártyával vagy Lajatico főterén az info irodában is személyesen ha valaki erre jár. A jegyeket 2021 október 1én helyi idő szerint du4ótáról lehet megvásárolni elsőként a fanclub tagjainak, amihez egy titkos kódot kérnek, ez idén  tds2022 . Ne felejtsétek elsőként regisztrálni kell ha újak vagytok a vivaticket oldalon és aztán a visszaigazoló mail után lehet vásárolni jegyet.

Tavaly a legolcsóbb jegy ára kb 100 euro volt, a legdrágább VIP jegyek az első sorokban kb 450 euro. Szálllások a faluban és a környéken -klikk ide.

A jegyeládáshoz találtok segítséget, meg szállásajánlatokat és hasznos információkat a parkolással kapcsolatban is a Bocelli-s menüben, klikk ide.

 

You have no rights to post comments

mobil

Telefon: +39 331 8508 145