A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Teatro del Silenzio 2023

Megvan a 2023as koncert időpontja, július 27 és 29! Mindenkit vár Andrea Bocelli a szülőfalujában, a híres Teatro del Silenzio szabadéri színházban. 

frissítve 2022 október

Az idei koncert dátuma 2023 július 27 csütörtökön és 29 szombat. Elöbbire már nem de utóbbira még bőven vannak jegyek.  Részletek olaszul, angolul a City Sound Milano weboldalán vagyis klikk ide. 

A jegyeket hivatalosan a VIVATICKETt webodalán lehet megvásárolni, csak itt vegyétek meg, a többi weboldal nem megbízható forrás és drágábban árulja pl viagogo. A jegyeket megvehetitek on-line hitelkártyával vagy Lajatico főterén az info irodában is személyesen ha valaki erre jár. Az első héten csak a fanclubosok vehetik meg vagyis kell a kód a vásárláshoz ami  tds2023 . Ne felejtsétek el hogy elsőként regisztrálni érdemes ha újak vagytok a vivaticket oldalon és aztán a visszaigazoló mail után lehet vásárolni jegyet (nem biztos hogy azonnal)

Jövőre legolcsóbb jegy ára a vivaticketnél 117 euro, a legdrágább VIP jegyek az első sorokban 530 euroba kerülnek és a kettő között vannak kategóriák. A jegyeládáshoz találtok segítséget, meg szállásajánlatokat és hasznos információkat a parkolással kapcsolatban is a Bocelli-s menüben, klikk ide.

 

You have no rights to post comments

mobil

Telefon: +39 331 8508 145