A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Teatro del Silenzio 2024

A 2024es lajaticoi koncertek időpontjai:  július 17 és 19 betelt de lesz mégegy július 15én! Mindenkit vár Andrea Bocelli a szülőfalujában, a híres Teatro del Silenzio szabadéri színházban. 

frissítve 2024 júni

A következő Bocelli koncert dátuma 2024 július 17 szerda ( esőnap július 18), 19 péntek és most új dátumként július 15 hétfő. Ezúttal egy jubileumi koncertet szerveznek az énekes karrierjének 30. évére. Részletek olaszul, angolul a http://citysoundmilano.com/teatro-del-silenzio/

Parádés a fellépők listája de nem tudjuk ki melyik este/estéken lép fel a héromból:

Ed  Sheeran, Jose Carreras, Placido Domingo, David Foster, Brian May ( Quieen), Russel Crowe (gladiátor), Zucchero, Eros Ramazzotti, Laura Pausini, Giorgia, Tiziano Ferro, Sofia Vergara, Nadine Sierra, Shania Twain, Sofia Carson, Jon Batiste, Lang Lang (zongora)  Lauren Daigle, Katharine Mcphee, Christian Nodal, Matteo és Virginia Bocelli,  Aida Carifullina, Jannik Sinner (olasz teniszbajnok), Bryan Terfel, 

A jegyeket hivatalosan a VIVATICKETt webodalán lehet megvásárolni 2023 október 23án délután 4 órától.

https://www.vivaticket.com/it/ticket/andrea-bocelli-30th-anniversary/221277

Csak itt vegyétek meg, a többi weboldal nem megbízható forrás és drágábban árulja pl viagogo. A jegyeket megvehetitek on-line hitelkártyával vagy Lajatico főterén az info irodában is személyesen ha valaki erre jár. Az első héten csak a fanclubosok vehetik meg vagyis kell a kód a vásárláshoz ami  tds2024  . Ne felejtsétek el hogy elsőként regisztrálni érdemes ha újak vagytok a vivaticket oldalon és aztán a visszaigazoló mail után lehet vásárolni jegyet (nem biztos hogy azonnal)

A jegyek ára most ugrott egyet hiszen ez egy fergeteges rendecvénynek ígérkezik :

180.00 - 275.00 -  325.00 - 430.00 -  500.00 - 860.00 euro

A legdrágább VIP jegyek az első sorokban tartalmazza az esti programfüzetet, a hospitality részre a belépést coctaillel (VIP), kis ajéndék és VIP parkolóhely. Infok ezzel kapcsolatban is a szervező cég weboldalán, klikk ide.  . A jegyeládáshoz találtok segítséget, meg szállásajánlatokat és hasznos információkat a parkolással kapcsolatban is a Bocelli-s menüben, klikk ide.

 

You have no rights to post comments

mobil

Telefon: +39 331 8508 145