A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Erzsi beszámolója a 2010es koncertről

Azt hittük hogy ez volt az utolsó Bocelli koncert a szülőfalujában Lajaticoban, legalábbis ezzel búcsúzott Andrea Bocelli a kb 11 ezer lelkes néző előtt megrendezett fantasztikus hangulatú estén... Itt olvashatjátok Erzsi beszámolóját aki már veteránnak számít a Bocelli koncertek tekintetében, hiszen szinte mindegyien részt vett és találkozott is személyesen az énekessel többször is.

Teatro del Silenzio - történelem

Lajatico egy kis falu Toszkána közepén, itt született a híres énekes Andrea Bocelli és koncertezik a falu melletti szabadtéri színházban több 10ezer ember előtt minden évben egyszer, nyáron. A helyszín egy szabadtéri színház valójában egy domboldal ahova felépítik a színpadot és világítást, de a legszebb a háttérként szolgáló dombos toszkán táj. Az elmúlt évek koncertjeiről és a kezdetekről írtam itt

szállások a Bocelli koncertre

Már ősszel megveszik a jegyeket és lefoglalják a szállásokat a visszajáró vendégek....szerencsére sok szállást találhattok nálam Lajatico zónában mert mi is itt lakunk. Aki egy hétre el tud jönni nyaralással egybekötve annak tudok medencés apartmanházakat ajánlani, a pár napos kiruccanáshoz pedig egy közeli panziót kell nézni.

mobil

Telefon: +39 331 8508 145