A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Ferrarival Toszkánában

milyen érzés lenne egy igazi piros ferrarival száguldozni Toszkánában? Próbáld ki!

Ajándéknak szántam és valóban nagy élmény volt egy ferrarit vezetni Firenzében- gondoltam másnak is lenne hozzá kedve. Tehát közzéteszem ezt a lehetőséget is:

Valósítsd meg álmodat és tegyél egy kört Firenzében vagy a közeli dombos Chianti részen egy ferrarival. Te vezetheted az autót, melletted ül az autó tulajdonosa és ha akarod beülhet mögéd a kedvesed vagy barátod is. Ha az idő engedi (áprilistól októberig) meg is állhattok egy luxushotelnél és a teraszon egy italt is elszűrcsölhettek pár tipikus toszkán falatkával miközben a város látványában gyönyörködtök. Az év minden napján vezethetsz akár karácsonykor is, reggel 10től sötétedésig- mivel hétvégén és ünnepnapokon több az érdeklődő érdemes időben foglalni. Mindenkinek be kell tartania a táblákon jelzett sebességhatárokat! A vezetéshez nem kell más csak egy érvényes EU-s jogosítvány ami legalább egy éves. Aki az EU-n kívülről jön annak nemzetközi jogosítványt is kell váltania- infok mailben. Indulás és visszaérkezés a Piazzale Michalengelo térről/re de ha szeretnéd akkor felvehetnek a hotelnél is (plusz költség). Ha autóval jössz le is parkolhatsz  (másfél euro/óra), a parkolóhely nem garantált. A tér autó nélkül is elérhető, gyalog 20perc az Uffizitől vagy a 12es és 13as buszok valamelyikével. 

Választhatsz autót:

Ferrari California T, 2015ös évjárat, 2+2főre, automata vagy manuális váltóval a kormányon, V8as motorral, 8 hengerrel, 3855 köbcenti- 560 lóerővel, nyitható tetővel

Ferrari 458 spider, 2014es évjárat, 2 üléses, automata vagy manuális váltóval a kormányon, V8as motorral, 8 hengerrel, 4499 köbcenti- 570 lóerővel, nyitható tetővel

További autók kérésre hozzáadhatók nagyobb társaságoknak de ennek további kötlségei vannak.

árak 2018:

  • 4km,              kb 10 perc, 55 euro
  • 8km,              kb 20 perc 100 euro
  • 12km (alagut) kb 30 perc, 150 euro
  • 18km,            kb 45 perc 200 euro
  • 20km (alagut) kb 50perc 230 euro
  • 22km,            kb 1 óra 260 euro

programmal egybekötve 2018:

  • 24km és aperitivo a közeli hotelben,       kb 90perc, 350 euro
  • 26km és ebéd a közeli hotelben             kb 150perc 570 euro
  • 70km és cappuccino a Chianti részen     kb 150perc, 650 euro
  • 4-6 órás privát túra is kérhető személyreszabott útvonalon és megállóval -ár egyénileg, írj és megkérdezem

Az árak tartlamazzák az italokat/étkezéseket is ahol fel van tűntetve, a biztosítást* és üzemanyagot. Az adott időt meg is osztani több barát között pl az egy órás túra felénél helyet cseréltek. Aki alkoholt is iszik pl az ebéd közben az visszafelé nem vezethet csak utasként ülhet be. Ha a Chianti túrán a pincelátogatás során megkostolod a bort akkor egy másik soför vagy taxi fog visszahozni Firenzébe (ez benne van az árban). A túra alatt a felszerelt GoPro kamerával készült videofelvétel is megvásárolható 20 euroért (sd és mini kártyán azonnali átvétellel) de nem lehet saját felvételt készíteni telefonnal vagy kamerával. A 2+2 üléses változatban plusz utast is vihetsz magaddal aminek ára 20 euro/fő pluszban. A szolgáltatást a Dolce V-Italy cég biztosítja, alkalmazottjaik olaszul és angolul is beszélnek. Előre lehet foglalni időpontot amit egészen 24 órával előtte meg is változtathatsz (emailben vagy telefonon). Ha az időjárási feltételek nem kedveznek pl esik az eső akkor eldöntheted hogy visszakéred az árát vagy más időpontra irathatod át.  

Fizetési feltételek: banki utalással, paypallon keresztül vagy hitelkártyával előre fizethetsz, vagy helyben kp-ben vagy hitelkártyával.

Biztosítás: A fenti árak tartalmazzák a casco-t 15 ezer euros önrésszel vagyis az esetleg okozott károkat a biztosító állja ezen összeghatár felett. Az esetleges javítási kötlségeken felül mindig ki kell fizetni azokat a napokat amíg az autó nem használható vagyis napi ezer euro+áfát is. 

AJÁNDÉKUTALVÁNY - amennyiben ajándéknak szánod ezt az élményt előre ki kell fizetned és elküldik az ajándék kártyát amit átadhatsz.Jelenleg olasz vagy angol nyelven írott ajándékutalványuk van de hamarosan emgcsinálom magyarul is!

Azt hiszem nincs mit hozzáfűznöm, az élmény fantasztikus és nem hiszem hogy valakit rá kellene erre beszélnem. Akit érdekel nyugodtan írjon a szokásos  emailcímre és megbeszéljük a részleteket. Fizetni mindig a cégnek kell, nem nekem.

You have no rights to post comments

mobil

Telefon: +39 331 8508 145