A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Zip Line drótpálya

2017-ben egy újabb adrenalinszint-növelő atrakcio nyit Toscánában, mégpedig a Zip Line nevű drótkötélpálya ami egy másfél kmes 'repülést' igér minden vállalkozó kedvű kirándulónak

Lássuk címszavakban miről is van szó:

1500 méteres drótkötél pálya

a föld felett 350 méteres magasságban (a tó és a falu felett)

max sebesség 150km/h

mikor:  nyitás 2017 május 27tól

kinek: minden 12 évet betöltött szív és egyéb gondokkal nem küzdő embernek, akinek súlya nem haladja meg a 130 kgot, illetve tandem esetén a 2 fő összsúlya nem haladja meg a 150 kg.-t és a két fő súlya között 40kgnál nincsen több.

nyitvatartás: minden nap 9-18 óra között

hol: Vagli Park vagyis Pisa feletti Appeninek hegységben a Vagli di Sotto falu mellett, a mesterséges tó partján amit ugye a gátak miatt töltöttek fel vízzel és így a tó felső részén egy komplett kis falu tűnt el a vízszint alatt- erről írtam az érdekességeknél, klikk ide. Ha jól nézem akkor az indulási hely a tó alatti lápos terület szélén van a dél-keleti csücsökben. Találkozási pont a Ponte Giovanetti hídnál ahonnan kérésre fel is visznek mindenkit a kiindulási helyre a megbeszélt időpontban.  

jegyek: a Vagli parkba a belépő 2 euro. 

Zip Line árak: egy személy esetén 49euro, 2 személy esetén (tandem) fejenként 40 euro. 

Egyéb: a közeli hídon üvegtáblákat helyeznek el ami azt jelenti hogy aki átmegy rajta az a lába alatt lenézhet a tóra, vagyis olyan mintha lebegne a táj felett. Van még állatpark és kemping meg étterem és hotel is a közelben tehát az élményt ki lehet egészíteni akár több napra is.

web: http://www.vaglipark.it

 

Tags: extrém, sport

You have no rights to post comments

mobil

Telefon: +39 331 8508 145