A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Toszkána nem csak turistaszemmel

2016ban volt egy Toszkana Mania találkozó a Lurdy házban februárban

A CIKK 2016 JANUÁRI

Mivel 15éve élek ebben a fantasztikus régióban elég jól megismertem nem csak turistaszemmel. A 'menün' szerepel egy rövid általános bemutatkozás, klasszikus és kevésbé ismert toszkán látnivalók, múzeumfoglalás, programok és szállásajánlatok. Olyan kérdéseket is feltehettek amire esetleg nem találtatok választ nálam a A ToszkánaMánia.hu oldalon. Azokat is várjuk akik már sokszor voltak Toszkánában és szívesen beszállnak ötletekkel, hasznos tanácsokkal vagy csak egyszerűen meg akarnak ismerni személyesen. Készülök képekkel is - aki szívesen megosztaná velünk a sajétjait az küdje át előre!

* * * * * * * * * * * * * * * * *

Gondoltál már arra hogy milyen lenne venni egy régi házat Toszkánában, kiköltözni és felújítani?

Vendégelőadóként jelen lesz még dr. Molnár Krisztina ügyvéd akinek 13 éve van praxisa Olaszországban és éppen Toszkána székhellyel. Akitet a turizmuson túlmenően Toszkánával kapcsolatosan további tervek is foglalkoztatnak, azok feltehetik kérdéseiket: foglalkozunk lakásbérléssel, ingatlanvásárlással, cégalapítással, vállalkozás indítással, letelepedéssel, kereskedelmi jellegű információkkal....

* * * * * * * * * * * * * * * * *

Örömmel tudatom mindenkivel hogy az előadáson ott lesz Zsiga Henrik is, akinek könyvét már sokan ismeritek szerintem. Aki még nem az helyben kedvezményesen megveheti- jelenleg hivatalos ára 2980Ft de márciusban már 4,000 Ft lesz de most ott 2.480 Ft-ért elvihetitek sőt még autogramot is kaptok bele!!!

Sokan mondták tavaly is hogy nem találtak Toszkána térképet csak Olaszországosat azon meg nincsenek rajta csak kisvárosok, falvak és a navigáció is beviszi őket az erdei utakra sokszor. Ezért beszereztem egy nagy dobozzal és a vasárnapi előadásra viszem a Touring Club zöld térképét (amit én is a kocsiban tartok). Az ára hivatalosan 7,90 euro de 2200 Ft-ért elvihetitek

Bármilyen (akár jogi jellegű ) kérdést előzetesen is megküldhetnek, hogy minél pontosabb választ tudjunk adni majd. MINDENKIT SZERETETTEL VÁRUNK !!

időpont: 2016 február 21 vasárnap du 2,30tól

helyszín:Lurdy házban található kongresszusi központ, Könyves Kálmán körút 12-14 első emelet

belépőjegy: 500 ft helyett ingyenes !!

A program elérhető a facebookos oldalunkon is, klikk ide.
A nagy érdeklődésre való tekintettel nem szedünk belépőt viszont arra kérünk mindnekit hogy jelentkezzen be a emailcímen. Erre azért van szükség, hogy kiderüljön mekkora teremre lesz szükségünk

contentmap_plugin

Hozzászólások   

0 #2 Viki 2016-02-21 21:21
Kedves Viki,

nagyon köszönöm a mai nagyon érdekes, sok információval fűszerezett, barátságos és kellemes találkozót! Örülök, hogy személyesen megismerhettelek (azt hiszem, itt a tegeződés nem gond, amúgy is sok-sok évvel vagyok idősebb), habár csak picit.
Nagyon rég láttam ennyire összeszedett, jól felkészült, a tárgyban mindenre kiterjedő, tökéletes magyarsággal (azaz helyesen) előadott prezentációt.

Úgy mentem, hogy no, látok majd szép képeket, úti beszámolót, ehhez képest szinte folyamatosan jegyzeteltem, és sok-sok hasznos dolgot hallottam. Jó volt látni a tavaly megismert helyeket is, újra átélni az ottani "boldogságot" :) Már akkor is tudtam, hogy ugyan először, de nem utoljára járok azon a tájon, de most már egészen biztosan érzem, hogy muszáj oda többször is visszajárni. Sajnos idén házfelújítás miatt kimarad mindenféle külföldi élvezet.... :(, de legkésőbb jövőre megyünk! :)

Egyszerűen köszönöm ezt a délutánt!

Szép napot - és teljes gyógyulást kívánok!
üdv
Annamária
0 #1 Viki 2016-02-21 21:12
reakciok Szia !

Most jöttünk meg az előadásodról.Nagyon örvendünk,hogy láttunk.Sokkalta
jobb így levelet írni ,mert eddig csak" fényképnek" írtam ,most meg "hús-vér
embernek " írok.Mondhatom ,hogy a hegyitől a végéig ismerem a weblapodat,
és mindenkinek úgy is ajánlom,hogy itt maximálisan mindent megtudhatsz ,hogy
mi kell egy Toszkán utazáshoz. Én is" hiteles" vagyok mert négy szállás, után az ötödiket is Veled foglaltatom.
Hihetetlen,hogy milyen nagy munkát végzel el annak érdekében ,hogy " Mi "szép napokat töltsünk el a " napsütötte Toszkánában".
Szeptember még messze van ,de lehet.hogy még fogok egy két dolgot kérdezni.
A lényeg,hogy már meg van a szállásunk,
Henrik azt mondta nekem,hogy az ilyen "használt " könyveket szeret igazán aláírni,
én meg megköszöntem hogy még jobban jobban megszerettette velem Toszkánát.
Köszi a találkozót .

Üdv:Laci

You have no rights to post comments

mobil

Telefon: +39 331 8508 145