A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

rusztikus luxusvillák*****

Dombtettőn álló tipikus kőházak teljesen felújítva, saját medencével és a háttérben festői táj, dombokkal.... A belsők is nagyon igényesek és főleg egységes stílusúak, minden kényelmmel felszerelve. SZombati kötelező turnusban!

4-11 szobás házak heti 2.050-6.700 euro között 

2022ben mindegyik ház foglalt július 9 - aug 27 között 

A házak egy nagy erdős-rétes magánterületen helyezkednek el egymástól több kilométeres távolságban, Cecina és Volterra között, kb. 15-20kmre a tengertől. A közelben hangulatos kis falvakat látni a dombtetőkön mint pl Guardistallo, Montescudaio vagy Casale Marittimo ahol a szűk utcákban, tereken kis boltok, kávézók, éttermek is vannak. A recepecio egy kis épületben van az étterem mellett a főúton, itt lehet venni a saját termelésű borukból, olajukból és van térkép, mindenféle prospektus a környék látnivalóival kapcsolatban és beszélnek angolul, németül is.

A terület egy része erdőkkel borított, de mivel tényleg nagy területről van szó mezőgazdasági termeléssel is foglalkozik a gazdaság, saját olivaolajat, bort és gabonát termelnek és állatokat tenyésztenek, vagyis teheneket, cinta senese disznókat. Az úgynevezett Macchia della Magonia vagyis a Bibbonához tartozó kb 1600hetáros terület részben védett, régen a fakitermelésről volt híres és egész évben látogatható. A természetjárók paradicsoma ez hiszen kb 16-17 féle összesen 50km kijejlölt ösvény van itt amit gyalogosan, lovon vagy biciklivel lehet bejárni - a recepcion kis térképet adnak ezzel kapcsolatban is.

A tenger felé indulva több kisebb falut is találunk melyek kőházai közötti szűk sikátorokban, emelkedős-lépcsős utcáin nyáron is hűvös marad a levegő és este megélénkülnek a terek a helyi családok kivonulása miatt. Mindegyikben van persze sarki kisbolt, pékség, kávézó és újságos - ezekről bővebben a tengerpartos részen írtam, klikk ide..... A kacskaringos, panorámás utakon hamar le lehet jutni a tengerpartra, a legközelebbi homokos strandokat Cecina Mare, Marina di Bibbona, Donoratico vagy délebbre San Vincenzo felé a Rimigliano parkban találhatjuk.

Képzeljetek el egy földutat ami erdőben és réten megy át hogy felvezessen egy magában álló régi kőházhoz. Ezek a felújított régi farmházak valójában több száz éves kőépületek, medencével, sövényekkel, levendulával, jázminbokrokkal... A berendezés különösen igényes, rusztikus de a modern kényelmet kiszolgáló felszereltséggel. A földszinten van mindig egy vagy több nagy több helység vagyis nappali díványokkal, LCD Tv satelittel, hifi és dvd lejátszó szinte mindegyikben van rusztikus kandaló is. Aztán van egy étkező rész és nagy konyha gáztűzhely (6 gázfejjel), van mosogatógép, mikrohullámú, filteres és normál kávéfőzőgép, toaster (kenyérpirító), konyhai robotgép, egy nagy hűtő itt és egy második nagy hűtő a szomszédos kamrában, ahol egy mosó- és egy szárítógép is van meg porszívó. A földszinten van mindig egy fürdőszoba és a házak egy részében itt is van legalább egy hálószoba. Általában az emeleten van minden további hálószoba, mindegyik 2 fős saját fürdőszobával, nincsen lehetőség pótágyazásra vagy díványon alvásra, vagyis ha 6 szobás a ház akkor max 12 fős amihez esetleg egy kisebb 3 év alatti gyerek jöhet még. Természetesen van internet wifi is mindegyikben ( ingyen ) a földszinten, kertben, de fent a szobákban nem mindig.

A ház előtt mindig van egy nagy medence aminek a víze többnyire fűthető ( külön fizetendő ), körülötte napágyak, napernyők. Van több ajtó, amin ki lehet menni a konyhából vagy/és a nappaliból a fedett teraszra a medencéhez, a teraszon mindig van egy hosszú asztal (vasból) ahol mindenki kényelmesen elfér. Az oszlopokra jázmin fut fel, kis fehér virágai fantasztikus illatot árasztanak. A kertben rozmaring és levendula bokrok vannak, babérlevél bokorból van a sövény és gondozott gyep (öntözőrendszerrel), grill amihez egy adag fát ott is hagynak mindig. Természetessen a ház melletti kavicsos részen lehet hagyni az autókat

Az általuk kedvelt közeli homokos, tengerparti üdülőhelyen egy napra fizetik a napernyőket, napágyakat a bérlőknek egy fizetős strandon, vagyis egy napi ingyen strandolás is jár mindenkinek!!

2020ről sokan áttették foglalásukat 2021re/2022re de az utazási korlátozásoktól függően módosulhatnak ( lemondják, eltolják őket ) 

105ös villa 4 szoba / 8 fő

2022ben foglalt szept 24ig  

A villa a főúttól kb 1kmre van, előtte 500 méterrel van a 106os ház, és 250 méterrel a 112es. A  ház 8 fős, fantasztikus kilátással, a konyhából ki lehet menni a teraszra. A földszinten két nagy szalonja van, kandaló, az emeleten van a 4 hálószoba amiből 3 franciágyas egyben pedig két külön ágy van. A ház 250m2es és 2 szintes, nincsen légkondicionáló. A tengertől kb 10kmre van. A medence 10x5méteres, a vízmélysége 150cm. Kaucio 500 euro kp-ben vagy hitelkártyával érkezéskor, további árak lent. 

106os villa 4 szoba / 8 fő

2022ben foglalt ápr.23-máj.28 és juni.4-szept.10 és szept .17-okt .1 

A villában csak 4 hálószoba van mindegyik 2 fős, tehát max 8 főre. A földszinten van a nappali kandalóval, konyha, étkező és egy franciágyas hálószoba fürdővel. Az emeleten van a másik 3 hálószoba és 3 fürdőszoba. A ház egy kis dombon van, elszigetelt, kb 200m2es, 2 szintes, nincsen légkondi. A medence 10x5méteres, a vízmélysége  150centi. Kaucio 500 euro kp-ben vagy hitelkártyával érkezéskor, további árak lent. 

112es villa 4+1 szoba/8-10 fő

2022ben foglalt május 14- juni 11 és jún.17- aug.27

A villa felújítása 2013ban ért véget, kb 350m2 alapterületű. A földszinten van az étkező, nappali cserépkályhával és konyha ahol beépített kandaló is van, egy közös fürdőszoba. Az egyik franciágyas hálószoba a földszinten van saját fürdővel, a többi 3 szoba az emeleten van, ebből 2 franciágyas és az egyikben 2 külön ágy van. Plusz a taverna rész lent ahol egy nagy 45m2es nappali van, pihenő helység ping ponggal, játékokkal, és egy külön konyha étkező résszel és egy szoba.  A medence a háztól egy szinttel lejjebb van, 10x5 méteres, mélysége 150centi és fűthető a vize (külön költség, lásd lent). Kaucio 500 euro kp-ben vagy hitelkártyával érkezéskor, további árak lent. 

114es villa 4 szoba/10 fő

2022ben foglalt ápr.30-máj.28 és jún.4-szept.10 

Ez a ház is rusztikus, kőfalú, mint a többi.  A ház egy domb tetején van, fantasztikus 360fokos kilátással, garantált a nyugalom és privacy. A földszinten van egy nagy nappali kandalóval, díványok, tv, egy tágas étkező és egy konyharész egy kisebb fürdő és egy franciáhgyas hálószoba aminek a kertből is van bejárata és van egy saját fürdője. Kijárat a fedett teraszra és a medence felé. Az emeleten található 3 hálószoba, mindegyik, saját fürdővel ebből 2 franciágyas és egy nagyobb amiben 4 külön ágy van. Minden ablakon van szunyogháló. A medence feszített víztükrű, 4x10 méteres, mélysége 145 centi és fűthető (külön költség, lásd lent) . A tengertől 15kmre van. Kaucio 500 euro kp-ben vagy hitelkártyával érkezéskor, további árak lent. 

 

110es villa 5 szoba/10 fő

2022ben foglalt máj.30-júni.18, jul.2-szept.3 és szept.10-17

 ház kissé rusztikusabb, mint a többi (eredetibb), a spaletták az eredeti világoskék színben maradtak. Egy kb 1 kmes füldúton lehet megközelíteni, egy ciprusokkal szegélyzett tipikus toszkán úton. A ház egy domb tetején van, fantasztikus 360fokos kilátással és abszolut magányosan, vagyis garantátl a nyugalom és privacy. A földszinten van egy nagy nappali kandalóval, egy másik kisebb helység szintén kandalóval, egy tágas étkező és egy konyha. Itt lent van még egy hálószoba saját fürdővel és egy közös fürdő is. Az emeletre kőlépcsőn lehet feljutni, a tágas folyosóról nyílik a további 4 hálószoba, saját fürdővel mindegyik, ebből 3 franciágyas és 1ben két külön ágy van. A ház alapterülete kb 250m2, két szintes. A medence 5x10 méteres, mlysége 150centi. Tengerszint feletti magassága 145m, a tengertől légvonalban 12kmre van. Kaucio 500 euro kp-ben vagy hitelkártyával érkezéskor, további árak lent. 

 

111es villa 5+1 szoba/10-12fő

2022ben foglalt ápr.30-szept 10 között

Ezt a házat 2010ben újították megint fel, így most már itt is van légkondicionálás. Egy kb 1kmes földúton lehet megközelíteni, amiből az első 200méter erdei út, utána pedig nyílt terepen megy tovább, ciprusfák között. A főépületben a földszinten vannak a közös helységek szinte falak nélkül, részben fedetlen kőfalakkal és eredeti plafonnal. A nagy konyha (bordó) a régi istállórészben található nagy panoráma ablakkal és igazi kőmosogatóteknővel, kis nyitott kandalóval. Mellette egy kisebb étkezőasztal, majd a medence oldalán a hosszú étkező a végében egy nappali résszel fotelekkel. Innen továbbkanyarodva van egy másik nappali a virágos és krém színű diványokkal, Tv-vel és majolika kályhával. Az emeleten egy folyosóról nyílik az 5 szoba, sajátfürdővel, a rózsaszín dominál bennük, van baldachinos , fa és vaságy is. Az oldalsó kis épületben valójában egy kis nappalli és hálószoba van, saját fürdővel, 2 fős. Fűtés, légkondicionáló is van, szunyoghálók. A medence 10x5 méteres, mélysége 150centi és fűthető a vize ( külön költség, lásd lent). Tengerszint feletti magassága 58 méter, a tengertől légvonalban 14km. Kaucio 500 euro kp-ben vagy hitelkártyával érkezéskor, további árak lent.

103as villa 6 szoba / 12+1 fő

2022ben foglalt ápr.30- máj.14, máj. 21-28, júni 4-szept 17 között 

Ez a legfiatalabb vagyis legújabban felújított villa az össze között és a főépülethez (101) és recepciohoz is ez van legközelebb. Itt is fantasztikus a panoráma, a kertben rozmaring és levendula bokrok alkotnak sövényt. Az alsó szivan egy nagy napp-juniali működő kandalóval, mellette szinte egy légtérben a konyha és étkező, és a teraszra mindegyik helységből ki lehet menni. Az emelten vannak a hálószobák, hasonló berendezéssel, némelyik baldachinos ággyal, eredeti burkolatokkal, mennyezettel. A ház kb 300m2alapterületű, két szintes, a nappali felett körben gallériás megoldással ahonnan le lehet nézni - az egész épület légkondicionált. A medence 10x5 méteres, mélysége 150centi és fűthető a vize ( külön költség, lásd lent ) Kaucio 900 euro kp-ben vagy hitelkártyával érkezéskor, további árak lent.

104es villa 6 szoba / 12 fő

2022ben foglalt ápr. 9- máj. 21 és  máj.28- szept.3 okt.1-1 között

Pár éve végeztek a felújítással, hasonló stílusú mint a 103as, a panoráma is lélegzetelállító. Ez egy erdei tisztáson van, ahova földúton lehet eljutni. A ház egyik oldalán a teraszon árnyékos tető alatt van egy kinti hosszú asztal, a másik oldalon egy védettebb, félig nyitott másik étkező is van szintén hosszú asztallal ahová a konyhából lehet kilépni. A nappaliban 3 dívány és egy kandaló néz farkasszemet egymással, egy másik részen szintén 3 dívány, kandaló nélkül, van még két kisebb étkezőasztal is. Az egész földszinten szinte nincsen zárt helység csak az oszlop ami a boltíves plafont tartja középen ezért világosak a terek. A hálószobák és fürdőszobák az emeleten vannak. A ház 430m2 alapterűletű, 2 szintes, légkondicionált. A medence 10x5 méteres, mélysége 150centi és fűthető a vize ( külön költség, lásd lent az árak alatt). Kaucio 900 euro kp-ben vagy hitelkártyával érkezéskor, további árak lent.

 

101es ( és 102es) villa 8+1 szoba / 16-18 fő

2022ben foglalt ápr. 9 -23, máj.7-14, máj 27 okt 24

A kastélyszerű nagy épületben a földszinten található a master suite vagyis nagy lakosztály, eredeti padlóburkolatta, baldachinos ággyal, mellette egy iroda, egy teljesen felszerelt konyha, nappali és étkező. Az emeleten található a többi 7 hálószoba, mindegyiknek saját fürdője van. A kinti asztal természetesen 18 személyes és egy árnyat adó tető alatt van a ház oldalában. Az épület pincéjében egy fantasztikusan helyreállított helység található eredeti téglaoszlopokkal és boltíves menyezettel, nagy ablakokkal a főoldalon, ahol sokan eskűvői vacsorát, fogadásokat tartanak . A villa oldalában egykis kápolna is van, privát használatban. Külön épületben van oldalt egy kis apartman 2 főre, rusztikus konyha- nappali rész, hálószoba és fürdő. A medence 11x6 méteres, mélysége 80-250 centi a két oldalon. Kaucio 900 euro kp-ben vagy hitelkártyával érkezéskor. Árak lent

 

107es villa  2 lakás, 9+1 szoba / 18+2 fő

2022ben foglalt máj. 4-7 és 24-29, júni.4 - aug 27 és szept 3-17 között

Az épület kb 3kmes földúton közelíthető meg a 108as és 109es villa után utolsóként a sorban, egy dombtetőn kb 500méterre a másik háztól. A ház alapterülete kb 600m2, két szintes és két külön de összenyitható lakás van benne. Mindegyik 5 hálószobás, 10fősek, együtt 20 férőhellyel. Mindegyik apartmannak van földszinti része és emeleti része is, összenyithatóak egy nagy dupla ajtó segítségével. A földszinten van mindegyiknek egy konyhája, nappali kandalóval és Tv-és étkező helység nagy asztallal. A 107A lakás a kisebb, lent van egy háló aminek kívülről is van bejárata és az emeleten van másik 2 hálószoba, plusz a lakosztály vagyis egy nagyobb szoba saját nappali résszel ahova plusz két főnek tudnak férőhelyet biztosítani. A 107B a nagyobb lakás, a földszinten van egy  fürdőszoba a többi közös helység mellett, itt is van egy hálószoba kerti bejárattal is, és az emeleten van a többi 4 háló  fürdőszobákkal. Lent minden helységnek van bejárata a kertből is,vagyis hálóknak, konyhának, nappaliknak. A ház mellett két külön parkoló is van, két külön terasz mindegyik saját asztallal, BBQ. A medence feszített víze különösen szép a környezet miatt is. A medence 12x6 méteres és fűthető a vize ( külön költség, lásd lent az árak alatt). Kaucio az egész házra 900eu, a félre csak 500 euro kp-ben vagy hitelkártyával érkezéskor, további árak lent.

 

108as villa 2 lakás 10+1szoba / 20+2 fő

2022ben foglalt ápr.4-7, máj. 28- jun. 25 és juli.9- aug 27 és okt. 1-15 között

A régi kőépületet 2010ben nyitották meg a felújítási munkák után, légkondit is kapott. A 107es és 109es házak között van félúton, a főúttól egy kb 2,5kmes földúton érhető el. A házban két külön bejárattú lakrész van, az kisebbik 8 a nagyobb egy 14 fős melyeket külön de egyben is ki lehet bérelni, így 22 főnek van hely. Mindegyik apartman két szinten helyezkedik el, többnyire a földszinten vannak a közös helységek, fent pedig a szobák. A kisebbik vagyis a 108A lakásban lent van egy konyha, étkező rész kandalóval és Tvvel, egy közös fürdőszoba, egy franciaágyas hálószoba melynek a kertből is van bejárata és egy másik hálószoba 2 külön ággyal. Az emeleten tartozik hozzá két további hálószoba baldachinos ággyal - mind a 4 hálónak saját fürdőszobája van. A nagyobbik vagyis a 108B lakásban is lent van a konyha, az étkező rész kandaloval, egy nappali rész Tv-vel, egy franciaágyas és egy másik hálószoba 2 külön ággyal. Az emeleten van 4 hálószoba baldachinos ággyal és innen lehet felmenni a toronyszobába ahol van két fotelágy (1-1főre) és egy mosdókagylós pici fürdővel, így összesen 6+1szoba van vagyis 12 fős. Minden lenti helység,vagyis a konyhák, nappalik, étkezők és a kis apartman egyik hálójának is van saját bejárata a kertből IS. A ház kb 550m2 alapterületű, két szintes. Természetesen van parkoló rész, egy árnyékos tető alatt két nagy asztal és barbecue, a medence 12x6 méteres. Az internet wifi nem saját hanem egy helyi szervezeté tehát nem ingyenes hanem fizetős. A medence 12x6 méteres és fűthető a vize (külön költség, lásd lent). Kaucio az egész házra 900eu, a félre csak 500 euro kp-ben vagy hitelkártyával érkezéskor, további árak lent.

 

109es villa 2 külön lakás, 8 szoba / 16+5 fő

2022ben foglalt máj. 25-29 juni.4-25 és juli 9- aug 20, szept 3-17 között

Ez már a tenger felé vezető út melettt van, épp ezért itt a klíma áprilistól október végéig kellemes. Egy kb 2 kmes földút vezet a házhot a főúttól részben az erdőn át, mögötte található a 108as és 107es ház is. A toszkán hagyományok szerint lett újjáépítve és 2011ben fejezték be a munkákat. A domb tetején található háztól 360fokban körbe lehet látni a tipikus lankás tájra. Az épület alapterülete kb 600m2, két teljesen független de egy belső lépcsőn keresztül egybenyitható hasonló nagyságú apartmannal lent és fent. Mindegyikben van több közös tér és 4-4 hálószoba, az egyik a földszinten van a másik az emeleten. A 300m2es fszen van egy nagy nappali Tv-vel, kandaloval, étkező, konyha és 4 szoba fürdővel. A kelet felé néző teraszon nagy kinti asztallal és napernyőkkel és pizzastüésre alkalmas BBQval. Az emeleti 260m2es lakásban ugyanúgy van nappali, konyha, étkező és 4szoba fürdővel plusz egy közös fürdő is. Itt van egy dél felé néző panorámaterasz kerti asztallal, székekkel és napernyőkkel, hinta és grill és a kőlépcsőn át mehetünk le a kertbe. A fszi teraszon egy 20fős asztal van tehát ha egyben van kiadva a ház itt le tud ülni mindenki együtt. A medence 12x6méteres, 145 centi mély egyenletesen és fűthető (nincsen benne az árban) mellette sorban napágyak és napernyők, kinti zuhany, BBQ található. A fszi lakásban 3 míg az emeletiben 2 plusz fekhely is van, ami egyszemélyes ágyakat jelent 5 hálószobában, tehát akár 21főre is kényelmes az épület. A medence 12x6 méteres, egyik oldalon feszített víztükörrel, mélysége 145centi és fűthető a vize (külön költség, lásd lent).Tengerszint feletti magassága 119m, tengertől légvonalban 14km. Kaucio az egész házra 900eu, a félre csak 500 euro kp-ben vagy hitelkártyával érkezéskor, további árak lent.

 

2022es heti villa-árak ( önellátással ):

folyamatban

 euroban szobák   fő jan.8-ápr.22  ápr.23 - máj.27   máj.28 - júni.10 jún.11 -júl. 1  júl.2- aug.26 végső
      okt.29-dec.16 okt. 1 - 28 szept.10- 30 aug.27- szept.9   takarítás
105ös és 106ös villa 4 8 2.350 2.700 2.950 3.220 3.500 290
114es villa * 5 10 2.350 2.700 2.950 3.220 3.500 290
112es villa* 4 8 2.350 2.700 2.950 3.400 3.600 290
112es tavernával * 5 10 2.700 2.940 3.220 3.680 3.880 350
110es villa 5 10 2.580 2.940 3.170 3.520 3.880 350
111es villa  * 5 10 2.700 3.170 3.520 4.000 4.380 350
111es kisházzal * 6 12 2.940 3.400 3.760 4.230 4.640 400
103as villa * 6 12+1  3.050 3.490 3.870 4.250 4.640 390
104es villa * 6 12 3.050 3.490 4.140 4.490 4.880 390
101es villa pincével  8 16 4.700 5.430 6.080 6.640 7.240 490
101es lakosztállyal 9 18+1  4.930 5.660 6.310 6.920 7.510  530
109es ház - 2 lakás * 8 16+5  4.700 5.290 5.870 6.400  6.940 490
109es ház egyik fele * 4 8+2  2.700 3.170 3.550 3.780 4.080 290
107es ház -2 lakás *  18+2  4.470 4.940 5.530 6.060 6.590 380
107es völgyre néző rész * 4 8+2  2.230 2.320 2.580 2.790 3.060 220
107es hegyre néző rész * 5 10  2.470 2.860 3.190 3.450 3.760 240
108as villa - 2 lakás * 10  22  4.700 5.290 5.870 6.400 6.940 490
108as kisebbik rész * 4 2.350 2.580 2.840 3.080 3.300 290
108as nagyobbik rész * 6 12+2  3.240 3.800 4.250 4.540 4.890 390

 * fűthető a medence víze ( előre kell kérni és külön fizetni a fűtést )

Az árak tartalmazzák az ágyneműt és huzatokat, wifi kapcsolat, kertet, parkolást, medence használatot májustól-októberig között, egyébként kérésre beüzemelik előbb is plusz költséggel. Pluszban fizetendő mindig a végső takarítás- lásd utolsó oszlopban, a légkondicináló vagy fűtés, a medencehasználat télen, a medence fűtése ( előre kell jelezni lásd egyéb). . Érkezéskor kérnek kauciot kp-ben vagy hitelkártya garanciát ami házanként 500-900 euro és elutazás előtt viasszaadják ha minden rendben van a házban. Házanként 1 babaágy (3éves kor alatt) ingyen használható... egyéb fakultatív költségek pl plusz ágy vagy reggeli, hétközbeni ágyneműhuzat- vagy törölköző csere, strandtörölköző, extra takarítás hét közben, babaágy, etetőszék, napi szemételvitel esetleges reggeli/vacsora külön fizetendő és házanként eltérő az ára- infok emailben.

Egyéb: check in du 5től este 7ig, ettől eltérően csak ha előre meg volt beszélve. A házakat reggel 9,30ig el kell hagyni az elutazás napján. A házban lévő ágyakon kívül nem lehet több mint egy plusz ágyat betenni (heti 80-120 euro háztól függően) sem több főnek tartózkodni a max. kapacitáson felül. A napernyőket mindig be kell csukni ha nincs ott senki a medencénél mert elviszi őket a hirtelen felélénkülő szél. A legtöbb házban van szabályozható légkondicionálás és fűthető is ami nincsen benne az árban tehát külön fizetendő (haszálat alapján). A téli időszakban vagyis április végéig és október végétől a medencék zárva vannak- aki mégis használni szeretné annak 1 hónappal előre kérnie kell és fizetnie extra. A fűthető medencék esetében érkezés előtt legkésöbb 3 héttel kell jelezni ha valaki igénybe akarja venni a fűtést és költsége a bojler gázfogyasztása alapján fizetendő és bárki le és felkapcsolhatja hétközben.

Foglalás / lemondás: Ha a villa szabad az adott hétre és mindenben megfelel az igényeiteknek akkor küldöm a foglalási szerződést ( angol/olasz/magyar változatban ) és ezt alaposan elolvasva, kitöltve vissza kell küldenetek aláírva. A foglalás pillanatában 30% előleget kell küldeni bankon keresztül, de ha az érkezés előtt kevesebb mint 91 nappal foglal valaki akkor 50%ot. A maradékot 30 nappal az érkezés napja előtt kell elküldeni nekik ugyanúgy bankon keresztül utalással. Aki kénytelen lemondani foglalását az elveszíti a már elküldött előleget, vagyis több mint 91 nappal az érkezés előtt a 30%ot, 91-30 nappal az 50%ot és után a teljes összeget. A megszokott   címen érdeklődhettek Vikinél magyarul, írjátok bele a ház számát. Természetesen a foglalásnak nincsen semmilyen plusz költsége. 

 a recepciotól a legközelebbi falu boltokkal 4,5km, Cecina 15/25km, tengerpart Cecinánál 25/30 perc, fehér homokos strand (Vada-Rosignano) 26km, Volterra fél óra, Pisa (reptér) 1 óra Piombino (komp Elbára) 55km, San Gimignano 1 óra 15perc, Firenze másfél óra, Siena másfél óra, Montalcino 2 óra, Saturnia 2 óra 15 perc, 

contentmap_plugin

Hozzászólások   

0 #3 Viki 2016-12-12 15:22
2016es email (114es villa)

Viki kedves!

A villa igazán olyan élmény volt számunkra, mintha egy regény főszereplői lennénk. Már az érkezéskor azt érzed, hogy megáll az idő és te most egy új világba csöppensz. Miután a villa sorompóján átengednek a titkos kódszóval, égig érő ciprusfák sorakozva köszöntenek és hangolnak rá minket az igazi Toscán vakációnkra.
Meseszép, minden apró részletében autentikus Toscán villa vár ránk, illatos ágyneműkkel és nagy tisztasággal, igényes berendezéssel, felszerelésekkel. (gyors wifivel.-)
Izléses kivitelezés, berendezés. Még a mellékhelység is olyan, hogy elréved a szem a falakon lógó festményeken vagy a régimódi subloton, amin egy illatos élő virág díszeleg egy antik vázában.

Ami viszont abszolut lehengerlő és lenyűgöző, az a természet, a táj. Nem lehet betelni a szépségével. Mint egy képeslap, semmi túlzással. Úgy van kialakítva a villa, hogy mindenhol csodálhassuk a tájat. Ha reggelizünk a jázmin bokor illatával és a szavakkal nem leírható tájjal az étvágyunk is persze megnő..:-)
A helyi étterem egyedül, aminek a minősége és a kiszolgálás nem viszonyítható, a villa színvonalához és ár -érték arányban sem jó. Cserébe Viki fergeteges programlehetőségeket kínál, amiben a legkülönlegesebb számunkra Verával főzés volt és Claudia biodinamikus gazdálkodásba bepillantást nyerni., főzni és ebédelni egy nagyot.

Külön hála Vikinek, aki végig segítségünkre volt és rajta keresztül igazán megismerhettük a Toscán kultúrát, vidéket. Csúcs profi!

Álomszerű az élmény és életreszóló, aki ott lehet, csak boldog lehet!

Andi és Jocó
0 #2 Viki 2016-09-27 00:23
2015ös mail
2015ös augusztusiak

Szia Viki!

Köszönjük, minden szuper volt!

A szállás elragadó, a boltok, étterem elérhető közelségben volt, mégis elszeparáltan a természetben voltunk. A hely, a kilátás gyönyörű volt. Csodás élménnyel tértünk mindnyájan haza.

Köszi: Miklós
0 #1 Viki 2016-09-27 00:21
2016os mail 2016 március 105ös villa
Szia Viki,
eloszor is had koszonjem meg a segitsegedet Toszkanaban, a holgyek teljesen elvoltak toled ajulva.
Most dolgozom, nagyon rosz a net, es idom sincs sok, de majusban ha otthon leszek majd irok.
Mindenfelekeppen jovunk vissza, vmelyik villaba, es itt is propagandalom Toszkanat, tobben jeleztek hogy erdeklne oket ha tudnek vmi jo szallast. Ezzel kapcsolatban majd beszelunk majd majusban.
Vigyazz magadra!
Laci

You have no rights to post comments

mobil

Telefon: +39 331 8508 145