A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Riccardo ikervillái**** 2017től

Két modern berendezésű villa, saját medencével 6 szobával kisebb társaságoknak Toscana régio középső részén. 

házárak 10/12 főre heti 2.226 - 4.830 euro között

Volterra közelében van Lajatico a régio középső részén, ahol a tipikus toszkán lankákat és ciprussorokat láthatjátok mindenfelé, kőházakkal. Mi is itt élünk de ideális azoknak is akik csillagtúrázni akarnak mert a főbb létniavlók egy órán belül vannak (autóval). A közeli pici falu szűk utcáin álló házak középkoriak, többnyire eredeti kőfallal, a hangulat és a kilátás mennyei. A faluban talán 200an laknak, de van egy templom, kávézó, egy kisbolt, bankautomata és egy kis étterem bár ez nem mindig van nyitva. Mögötte egy erdő van ahova a helyiek előszeretettel járnak ősszel gombászni és vadászni, októberben pedig gesztenyefesztivált tartanak a faluban. Erről a részről olvashattok bővebben a régiós bemutatóban, klikk ide.

A munkákat 2017 májusban fejezték be ezért a kert még nagyon friss, a növényzet még alakulóban de a locsolórendszer ezen is segít. Persze előnye is van annak hogy most nyílt, hiszen minden berendezés, bútor teljesen új, és még nem annyira foglalt mint egy régóta működő ház. Ez is dombtetőn van tehát csak autóval rendelkezőknek ajánlott.

Riccardo, a tulajdonos nagy fába vágta a fejszéjét mert a faluhoz közeli dombtetőn 3 házat építettek fel illetve részben újjá. Ebből az egyikben 5 apartman van (ezek szerintem drágák), a másik két ház villaként funkcionál tehát csak egyben adják ki. Ezek mindegyikében van 6 hálószoba, nagy konyha, nappali és saját medence, kertrász. Talán a képeken nem tűnik ki de kiemelném hogy a burokolatok, bútorok nagyon igényesek és felszereltség terén szinte versenytárs nélküli házakról van szó, bár nem a klasszikus toszkán rusztikus stílust követték. Mindegyik ház mellett van árnyas kinti asztal is 12 főre, be lehet parkolni az adott udvarba.

Mindegyik házat saját kapun közelíthetjük meg, sövénnyel elválasztott kertjük van és saját medencéjük, nem is akármilyen. Mindegyiknek van a medence oldalában egy kisebb, gyerekmedencéje is, mellette napágyakkal, napernyőkkel.

Mindkét házban egy nagy nappali van a földszinten, konyhával és étkező résszel, van mosógép, mosogatógép és nagy hűtő. A nappaliban van egy nagy Tv, de minden hálószobában is van egy kisebb, minden légkondicionált. Mindegyikben van 6 hálószoba és 6 fürdőszoba, mindegyikben zuhanykabin van. A pontos beosztás:

Villa Ludivica 310m2 12fős- A sorban az első, a nagy nappali mellett egy kisebb is van a földszinten, konyha, étkezőasztal. Lent van egy fürdőszoba, mellette a kamra mosógéppel és 3 hálószoba 2 fürdőszobával, az emeleten pedig még 3 hálószoba mindegyik saját fürdővel. Mindegyik szoba franciaágyas (160centi széles matracokkal) tehát 6párnak ideális. Medence, kerti asztal árnyékos tető alatt, internet ami kint és bent is kitűnően működik. A szobák is légkondicionáltak egyenként, mindegyikben van tv külföldi adókkal.

Villa Marina 260m2 10/12fős - A sorban a második épület: a földszinten van egy nagy nappali étkező résszel és konyhapulttal, fördővel. Lent van még 2 szoba, az egyik franciaágyas a másikban másfél személyes ágy van (120 centi széles matraccal) és egy közös fürdő . Az emeleten szintén van egy franciágyas háló és egy másik ilyen keskenyebb ággyal, közös fürdővel. Aztán van egy másik franciágyas szoba saját fürdővel, egy keskenyebb szoba emeletes ággyal 2 főre saját fürdővel. Medence, kerti asztal árnyékos tető alatt, internet ami kint és bent is kitűnően működik. A szobák is légkondicionáltak egyenként, mindegyikben van tv külföldi adókkal.

egyéb: a nagyobb medence mindegyiknél 5x10 méteres, mélysége 110centi, az oldalsó  gyerekmedence 2x5m és 50 centi mély. A tulajdonos nem lakik helyben de Elisa segít neki, őt találjátok majd itt érkezéskor és telefonon bármikor elérhetőek. Riccardo csak olaszul beszél de Elisa angolul is. Nincsen ellátásra lehetőség helyben (reggeli, vacsora). Nem lehet a házakba több személyt elhelyezni mint 10/12fő! A medencét csak az adott ház vendégei használhatják. Mindenkinek be kell tartania a békés egymás mellett élés szabályait tehát nem szabad zavarni a többi nyaralót.

2020as házárak 

2020ban foglaltak jún. 6-20 és jún25-29, júl. 4-11, aug 1-8 között, 

euroban ápr.18-máj.22 * Húsvét és máj.23 - júli. 3 július 4 - 18 júli.19 - aug.29

végső
takarítás

  szeptember 26tól aug.30 - szept.25     
  napi heti napi heti   napi   heti  napi heti  
villa 10 főre 318 2.226 342 2.394 563 3.955 nem 4.347 100
villa 12 főre 354 2.478 380 2.660 628 4.396 nem 4.830 120

*kivéve Húsvét ápr 11-17 ami eggyel drágább szezonnak számít

Látjátok a napi és heti árakat, ez utóbbi 7éjre vonatkozik. Főszezonon kívül nincsen turnus, tehát bármelyik napon lehet érkezni és nem kötelező a pont 7 éjszakás foglalás. Az ár tartalmazza a közműveket mint vízet, villanyt, internet wifi stb. Külön fizetendő a végső takarítás- lásd utolsó oszlop és kérnek a és törölközőkre és huzatokra fejenként 10 eurot (legalább 7 főre kell fizetni) . Kérnek 500 euro kauciót is kp-ben érkezéskor amit visszaadnak elutazás előtt ha minden rendben van. Kérésre bekapcsolják a fűtést vagy légkondicionálót, ezt külön kell fizetni használat alapján, minden kw 0,50 euroba kerül. Babaágyat lehet kérni 20 euroért. Kutyát lehet hozni 50 euros felár ellenében - max 1 kutya házanként. Aki a meghatározott check in előtt vagy után érkezik annak 50 euro felárat kell fizetnie. AZ idegeforglmi adó 1euro fejenként naponta

Foglalás/lemondás: Az villát 30% előleg befizetésével lehet lefoglalni, amit banki utalással lehet nekik elküldeni. A hátralevő 70%ot 3 héttel érkezés előtt kell ugyanígy elküldeni neki. Aki lemondja a foglalást az elveszíti a már elküldött előleget, csak akkor nem, ha talál vagy találunk helyette valakit. Emailben a   emailcímen lehet érdeklődni magyarul Vikinél. A foglalásnak nincsen plusz költsége.

Orciatico 2,5km, Lajatico 10km, Volterra 15km, San Gimignano 30km, tenger Cecinánál 42km, Pisa 55km, Siena 70kmFirenze 85km, 

Hasonló medencés villákat találsz még a weboldalon, klikk ide.

You have no rights to post comments

mobil

Telefon: +39 331 8508 145