A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Ginestra Mangiatoia

Valaha istállóként használták majd étterem volt, ma rusztikus lakás nagy konyhával.

 

No567 

Az idős házaspár már nem lakik a faluban és megkértek hogy segítsek a vendégek fogadásában. Az Altana és Terrazza apartmanok egy régi középkori ház emeletén vannak, míg a Mangiatoia lent van a templom melletti palazzo földszintjén és 2022re készült el. Tipikus toszkán lakások egy kőházban, fagerendás plafonnal, a padló cotto burkolat, kisebb ablakok vannak zöld spalettával, rusztikus bútorok, külön ide készített konyhák.

A bejárattól egy pár lépcsőt lefelé kell mennünk a nappaliba. A tipikus fagerendás belsők mellett most egy újabb felújításon esett át így egy teljesen modern, új konyhát kapott, modern fürdőt. A nagy nappaliban van egy kihúzható dívány is és a szembenlévő falon megmaradt az eredeti istállóból az etetőrész. A konyha teljesen új , van egy nagyobb hűtő de nincsen sütő csak mikro, meg kenyérpirító és vízforraló - és egy nagy asztal meg vitrin a poharakkal, tányérokkal. Ebben az apartmanban 2 hálószoba van, egy nagyobb franciaágyas meg egy kisebb egyszemélyes ággyal de a nappaliban lévő díványt is ki lehet húzni szükség esetén így akár agy 5 fős család is elférn. A lakásban elég rossz a mobiltelefon vétel vagyis csak bizonyos pontokon csörög ki a telefon (de wifi van) 

itt sincsen légkondi de van ventilátor mindegyik hálóban. Most parabolás internet is van ami kifejezetten jól működik, a jelet egy erősítő is segíti a kis apartmanban hogy ott is megfelelő legyen a vétel. A faluban az utcákon lent viszont nem mindenhol van a telefonnak térerője! És alapvetően a faluban lakók nagyon kedvesek, lehet túrázgatni is az erdőben de már nincsen helyben étterem csak a kávézó és egy kisbolt tartós élelmiszerrel.

 napi apartmanárak 2024ben

6 = 7 vagyis egy éjszaka ingyen van hetes foglalásoknál

   fő máj 1ig  máj.1-jun.8 jún.8-júl.5 júl.6-aug2  aug 3-23 Bocellire
     okt.6tól  szept.21-okt.5  szept.6- 20 aug.24-szept 5    
Mangiatoia 3 70 75 80 90/95 100 115
plusz fő   15 15 15 15 15 15

Az árak  3 főre érvényesek, a plusz fő a díványon napi 15 euro/ felárat kell fizetni. Az árban benne vannak a  közművek kivétel a fűtés, az ágynemű és huzatok, törölközők fejenként 3 méretben, a wifi itnernet. Külön fizetendő a végső takarításért 45 euro és esetleges fűtés használat alapján.

Foglalás/lemondás: itt is 30% előleggel lehet lefoglalni amit banki utalásával kell a tulajnak elküldeni, a többit helyben érkezéskor kell fizetni a kpben szintén a tulajnak. Aki lemondja foglalását érkezés előtt kevesebb mint 30nappal annak elveszik az előlege. Vagy átadhatja valakinek a foglalást azonos feltételekkel, ha talál ilyet. Akit érdekel ez a lakás keressen engem  emailcímen, meg tudom kérdezni hogy mikor szabad és a foglalásnál is segítek- természetesen ennek nincsen külön költsége.

Lajatico 10perc, Volterra 25perc, San Gimignano 40 perc,  a tengerpart Cecinánál 45perc, Pisa 55perc, Firenze 1óra 20perc, Siena 1óra 15perc

 

contentmap_plugin

You have no rights to post comments

mobil

Telefon: +39 331 8508 145