A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Daniela családi háza

Daniela a családi ház emeletén lévő 2 lakást adja ki, alul lakik ikertestvére.

No 563/564 

A falu határában található ez a családi ház, a földszinten lakik az egyik család de az emeleten lévő két lakás üres egy ideje. Mindegyik lakásnak van kijárata a keskeny teraszra és a kertben van lehetőség az autót árnyas tető alatt hagyni. A ház kb 500 méterrel van a falu központjától tehát be lehet gyalogolni de nyugis részen van körben megművelt földek, kiskert, háziállatok (csirkék, nyulak).

A kisebbik lakás (563) jobbra van a lépcsőn felérve. Egy nappali étkező részbe lépünk be ahol kandaló is van, tvvel. Innen nyílik balra egy konyhafülke , a folyosóról nyílik a nagy fürdő zuhanykabinnal és a végén van a hálószoba amiben egy franciaágy és egy egyszemélyes ágy is van.

A nagyobbik lakás (564) balra van és itt egy óriási nappaliba léphetünk be ahol nagy díványok is vannak. A helység hátsó fele egy étkezőrész nagy asztallal ahonnan balra nyílik a konyha és onnan a terasz. A nappaliból jobbra nyílik a folyosó a hálószobákkal és fürdővel. A fürdőszobában kád van, mosdókagyló, bidet, wc. Most 2 hálószobát hagytak nyítva ( a harmadikat lezárták)- az egyik hálóban franciaágy van, szekrény, a másikban franciaágy és egy egyszemélyes ágy mellette tehát max 5 fős a lakás.

egyéb: az udvarban van fedett parkoló az autónak, kinti asztal. A faluba be lehet gyalogolni bár emelkedő van és kb 15 perc. A hátsó udvarban háziállatok vannak pl tyukok, kakas amik nyáron reggel korán kellnek tehát csak azt válassza ezt aki tud ettől aludni.

 

2024es apartmanárak

heti foglalásnál egy éjszaka ingyen van, havi foglalás lehettséges főszezozon kívül

  • kis apartman egy hálóval napi 65-95 euro, 
  • kis apartman 3 főre napi 75-105euro
  • nagy apartman 4 főre napi 85-125 euro
  • nagy apartman 5 főre napi 90-135 euro

Az árban benne vannak a közművek, ágynemű és huzat, törölközők heti cserével. A végső takarításért kell fizetni pluszban 25/50 eurot. A tulajok a földszinten és a szemben lévő házban laknak de csak olaszul beszélnek, és nagyon kedvesek!!

Foglalás/lemondás:ezeket a lakásokat is 30% előleggel lehet lefoglalni amit  banki utalásával kell az adott tulajnak elküldeni, a többit helyben érkezéskor kell fizetni a kpben szintén a tulajnak. Aki lemondja foglalását a főszezoznra érkezés előtt kevesebb mint 30nappal annak elveszik az előlege egyébként eltolható a foglalás. Akit érdekelnek ezek a lakások az keressen engem a  emailcímen, meg tudom kérdezni hogy mikor szabadok és a foglalásnál is segítek.

You have no rights to post comments

mobil

Telefon: +39 331 8508 145